Trådløs controller til Xbox One fungerer ikke eller er beskadiget

Hvis din trådløse controller til Xbox One ikke fungerer korrekt eller har en beskadiget komponent, kan du prøve nedenstående løsninger.

Bemærk! Løsningerne på denne side er kun beregnet til den trådløse controller til Xbox One. Ved problemer med tredjeparts controllere skal du kontakte producenten.

På denne side

Din trådløse controller vibrerer nogle gange ikke eller vibrerer aldrig, når du spiller et spil

Prøv disse forslag:

• Kontrollér, at det spil, du spiller, understøtter vibration. Ikke alle spil understøtter vibration i spilcontrollere.
  • Hvis det spil, du spiller, ikke understøtter vibration, skal du tjekke, at vibration er aktiveret. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til spillet.
  • Kontrollér, at batterierne i den trådløse controller er helt opladet. Når controlleren registrerer, at der ikke er meget strøm tilbage på batterierne, slås vibrationen fra for at spare på strømmen. Du kan få mere at vide om, hvordan du tjekker batteriniveauet, i Sådan tjekker du batteriniveauet på din Xbox One-controller.
  • Hvis du har en anden trådløs controller til Xbox One, kan du prøve at genskabe vibration i den anden controller. Hvis problemet også opstår med den anden controller, er det sandsynligvis spillet, der er årsag til problemet. Se fejlfindingsoplysningerne til spillet.

Hvis din trådløse controller stadig ikke vibrerer, efter du har prøvet løsningerne ovenfor, skal controlleren udskiftes. Du kan bestille en ny ved at gå til Reparation af enhed.

En knap eller en port på den trådløse controller fungerer delvist eller fungerer slet ikke

Hvis du har en anden trådløs controller til Xbox One, kan du bruge den til at genskabe det, du prøvede at gøre med den oprindelige controller.

• Hvis du oplever samme problem med den anden trådløse controller, ligger problemet sandsynligvis i den app eller det spil, du er i færd med at bruge. Se fejlfindingsoplysningerne til appen eller spillet.
  • Hvis du ikke oplever samme problem med den anden trådløse controller, bør du udskifte din nuværende controller. Du kan bestille en ny ved at gå til Reparation af enhed.

Den trådløse controllers batteridør kan ikke lukkes

Tjek følgende:

• Batteridøren har alle seks stikben. Hvis det ikke er tilfældet, skal du gå til Reparation af enhed for at bestille en ny batteridør.
  • Batterierne har den korrekte størrelse. Den trådløse controller skal bruge to AA-batterier for at køre. Hvis du bruger AA-batterier, skal du sørge for, at de sidder korrekt i controlleren. Du kan finde flere oplysninger i Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One.
  • Hvis du bruger genopladelige batterier til spil- og opladningssættet til Xbox One, skal du sørge for, at de er korrekt opladet og isat. Du kan finde flere oplysninger i Oplad spil- og opladningssættet til Xbox One.

Der er forbindelsesproblemer med din trådløse controller

De analoge styrepinde på din trådløse controllere sidder for løst eller sidder fast i en bestemt position, eller knapperne fungerer ikke

Hvis disse problemer opstår, skal din controller udskiftes. Du kan bestille en ny ved at gå til Xbox Online Service Center.

Dit Xbox One-headset virker ikke, når det tilsluttes controlleren

Din trådløse controller kan ikke tændes

Din trådløse controller kan ikke holde en opladning

Se Fejlfinding i forbindelse med spil- og opladningssættet til Xbox One.

Hvis ingen af disse forslag løser problemet, skal du muligvis udskifte din trådløse controller. Du kan bestille en ny controller ved at gå til Reparation af enhed.

Bemærk! Du skal registrere din Xbox One-konsol, før du kan udskifte en trådløs controller under garantien.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om reparation af din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller tilbehør.