Den trådløse controller til Xbox One kan ikke tændes

Oversigt

Hvis den trådløse controller til Xbox One ikke kan tændes, kan du prøve nedenstående løsninger for at få den i gang igen.

Løsninger

Hvis den trådløse controller ikke kan tændes, kan du prøve nedenstående løsninger.

Løsning 1: Udskift AA-batterierne i din trådløse controller til Xbox One

Indsæt et nyt sæt AA-batterier i den trådløse controller, og prøv derefter at tænde den. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger AA-batterier i en trådløs controller, skal du se Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One. Hvis du har et spil- og opladningssæt til Xbox One Play, kan du prøve at bruge det genopladelige batteri.

Bemærk! Du skal muligvis oplade batteriet med det medfølgende USB til micro-USB-kabel.

Løsning 2: Tjek opladeren i dit Spil- og opladningssæt til Xbox One

Hvis den trådløse controller til Xbox One får strøm fra det genopladelige batteri i spil- og opladningssættet til Xbox One, skal du sørge for, at batteriet oplades. Hvis batteriet ikke oplades, skal du se Fejlfinding i forbindelse med spil- og opladningssæt til Xbox One.

Hvis du har et ekstra genopladeligt Xbox One-batteri, skal du indsætte det i den trådløse controller og derefter tænde controlleren. Hvis den kan tændes med det andet genopladelige batteri, kan det andet genopladelige batteri være defekt.

Hvis den trådløse controller ikke længere er dækket af garantien, kan du købe et nyt batteri eller et nyt spil- og opladningssæt i Microsoft Store.

Løsning 3: Prøv med et USB-kabel

Den trådløse controller til Xbox One er designet til at fungere ligesom en controller med kabel, når den tilsluttes til Xbox One-konsollen med et USB til mikro-USB-kabel. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut kablet til opladeren for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier. Hvis den trådløse controller fungerer, når den tilsluttes til konsollen med kablet, kan du tjekke batteriløsningerne ovenfor en gang til.

Hvis din controller stadig ikke reagerer, skal du lade den være tilsluttet i op til 10 minutter, da controlleren kan være ved at hente en opdatering. Hvis din controller stadig ikke reagerer, kan du også opdatere controlleren via en pc. Se afsnittet "Opdater via pc" i Opdater din Xbox One-controller.

Løsning 4: Fjern alt tilbehør

Fjern alt det tilbehør, du har tilsluttet din Xbox One-konsol, og prøv derefter controlleren. Der kan være en konflikt med en af de andre tilsluttede enheder.

Løsning 5: Sluk og tænd for din Xbox One-konsol

Når du slukker og tænder Xbox One-konsollen, genstartes den helt. Dette sletter ingen spil eller data.

Tjek videoen eller fremgangsmåden nedenfor for at slukke og tænde din Xbox One-konsol.

Sådan kan du foretage en fuldstændig genstart af din Xbox One-konsol:

1. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder. Konsollen slukkes.
  2. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på controlleren.

Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.

Hvis disse løsninger ikke løste problemet

Prøv at slutte controlleren til en anden konsol. Hvis controlleren fungerer på en anden konsol, er der sandsynligvis et problem med konsollen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer garantien og anmoder om en reparation, under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor til service.

Hvis den ikke virker på en anden konsol, er der sandsynligvis et problem med controlleren. Hvis du lige har købt controlleren, kan du indlevere den hos forhandleren for at få en ny. Hvis du ikke kan levere den tilbage, men den stadig er dækket af garantien, kan du bestille en ny fra Enhedssupport. Hvis garantiperioden for controlleren er udløbet, kan du købe en ny controller.

Bemærk! Du skal registrere din Xbox One-konsol, før du kan udskifte en trådløs controller under garantien.