Xbox 360-tilbehørs kompatibilitet med Xbox One

På denne side

Mit tv har kun én HDMI-port. Kan jeg tilslutte min Xbox 360 til mit tv via min Xbox One-konsol?

Ja. Du kan tilslutte din Xbox 360-konsol til Xbox One via HDMI IN-porten på Xbox One.

Bemærk! Hvis du kobler de to konsoller sammen og bruger Kinect-sensorer til begge konsoller, anbefaler vi, at du skruer helt ned for en af Kinect-mikrofonerne for at undgå stemmekommandointerferens.

Kan jeg bruge den kabeltilsluttede/trådløse controller, tilbehøret (racerstyr, trådløse hovedtelefoner osv.) eller strømforsyningen fra min Xbox 360 på min Xbox One (eller omvendt)?

Nej. Controllere og tilbehør, der virker med Xbox 360, kan ikke bruges med Xbox One (og omvendt). Strømforsyningen fra Xbox 360 kan heller ikke tilsluttes til Xbox One-konsollen, og den opfylder ikke den nye konsols strømkrav.

Kan jeg sætte min flytbare harddisk fra min Xbox 360 i min Xbox One?

Nej. Xbox 360-harddisken er ikke kompatibel med Xbox One. Hvis du har en Xbox-profil på Xbox 360, bliver profilen automatisk downloadet til din Xbox One-konsol under konfigurationen.

Xbox One har en indbygget harddisk på 500 GB, og du kan tilslutte et kompatibelt eksternt lagerdrev. Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer og administrerer en ekstern lagerenhed til din Xbox One-konsol, skal du se Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Kan jeg bruge det USB-drev, som jeg sætter i min Xbox 360, så jeg får mere lagerplads på min Xbox One?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du bruge et eksternt drev, der har en kapacitet på 256 GB eller mere og bruger USB 3.0.

Hvordan er min nye Kinect-sensor anderledes end Kinect-sensoren til min Xbox 360? Kan jeg bruge Kinect-sensoren fra min Xbox 360 med min Xbox One?

Den nye Kinect til Xbox One er udstyret med et 1080p-kamera og kan bruges på et mindre spilleområde end dens Xbox 360-forgænger. Den er også udstyret med et 1:1-bevægelsesforhold med kun lidt til ingen forsinkelse.

Brug af Kinect-sensorener er valgfrit med Xbox One. Men nogle funktioner, f.eks. automatisk identifikation af spiller og stemme-/bevægelseskontrol, fungerer ikke uden den.

Bemærk! Kinect-sensoren til Xbox 360 kan ikke bruges til Xbox One.

Kan jeg stille min Xbox One op på siden lige som min Xbox 360?

Nej. Xbox One-konsollen er designet til at stå vandret. Den må ikke placeres lodret.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox 360-tilbehørs kompatibilitet med Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?