Brug appen Xbox-tilbehør til at tilpasse din Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Åbn appen Xbox-tilbehør

Hvis du vil åbne appen Xbox-tilbehør på Xbox One, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og vælge Mine spil og apps > Se alle > Apps og derefter vælge Xbox-tilbehør.

Hvis du vil åbne appen Xbox-tilbehør på Windows 10, skal du trykke på Start-knappen , skrive Xbox-tilbehør eller vælge det på listen og derefter logge på. Hvis appen ikke er installeret på din pc, kan du hente den i Microsoft Store.

Brug appen Xbox-tilbehør til at tilpasse, hvordan du spiller med Xbox Elite Wireless Controller Series 2.

Bemærk!

• Appen Xbox-tilbehør fås kun til Windows Xbox One og Windows 10.
  • For at konfigurere Xbox Elite Wireless Controller Series 2 skal du hente Windows 10 Maj 2019-opdateringen (eller senere) og sørge for, at du har de nyeste rettelser. Se, hvordan du henter opdateringer.
  • Appen Xbox-tilbehør registrerer ikke din controller, hvis du bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til din pc. Forbind din controller ved hjælp af Xbox Wireless, eller sæt det medfølgende USB-C-kabel ind i bagsiden på Xbox Elite Wireless Controller Series 2, og sæt den anden ende i din pc. Få flere oplysninger under Sådan kan du tilslutte en Trådløs controller til Xbox One til en Windows-pc.

Opret profiler, og skift mellem dem

Sådan opretter du en controllerprofil:

1. Brug Xbox Elite Wireless Controller Series 2 til at åbne appen Xbox-tilbehør.
  2. Rul til Xbox Elite Wireless Controller Series 2, og vælg derefter Konfigurer.
  3. Vælg Ny profil, giv din profil et navn, konfigurer derefter dine ændringer. Hvis du for eksempel gentildeler D-blok ned på forsiden af controller til Y-knappen, så vil D-blok ned herefter fungere som Y-knappen .
  4. Når du er færdig, skal du trykke på knappen B for at få dine ændringer til at træde i kraft.

Opret flere profiler i appen, og skift mellem dem ved hjælp af den indbyggede Profil-knap.

1. Åbn appen Xbox-tilbehør, rul til Xbox Elite Wireless Controller Series 2, og vælg derefter Konfigurer.
  2. Vælg en controllerprofil, du har oprettet, eller opret en ny under Profiler.
  3. Vælg en plads.

Du kan tildele en plads til op til tre profiler. Tryk på knappen Profil på Xbox Elite Wireless Controller 2 for at skifte mellem dem. Når ingen bjælker virker til at lyse under Profil-knappen, bruger controlleren standardknaptilknytningen.

Profil-knap
Profil-knap

Skift og systemkommandoer

Tildel en knap, der skal fungere som en "Skift-tast". Alternative indgange til dine knapper aktiveres, når den tildelte Skift-knap holdes nede (er nyttigt til ændring af konfigurationer med det samme). Få flere oplysninger under Brug Skift med din Xbox Elite Wireless Controller Series 2.

Tildel knapper til at fungere som genveje til systemhandlinger som f. eks. "Optag det" og "Tag skærmbillede". Når du vælger en knap, der skal tilknyttes igen, skal du vælge Primær eller Skift, gå til fanen Handling og derefter vælge en handling på listen. Når du er færdig, skal du trykke på B-knappen , for at ændringerne kan træde i kraft.

Bemærk! Systemhandlinger er i øjeblikket ikke tilgængelige på Windows 10.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug appen Xbox-tilbehør til at tilpasse din Xbox Elite Wireless Controller Series 2   ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?