Om Xbox One-mediefjernbetjening

Med en Xbox One-mediefjernbetjening kan du styre din Xbox One-konsol – og du kan styre din kabel- eller satellit-set-top-boks via Xbox One OneGuide. Hvis du oplever problemer med styring af dit tv eller din set-top-boks via din konsol eller OneGuide, kan du se Der er sort skærm eller dårlig billedkvalitet, når du ser live TV på Xbox One.

På denne side

Lær mediefjernbetjening at kende

Xbox One-mediefjernbetjening er designet, så du nemt kan styre Blu-ray-film, videostreaming, apps, tv og lydstyrke. Den har også baggrundsbelyste taster, der lyser automatisk, når du berører fjernbetjeningen.

Inkluderet i mediefjernbetjeningspakken:

• En Xbox One-mediefjernbetjening
  • To AAA-alkalinebatterier
  • Startvejledning og brugervejledning
Xbox One-mediefjernbetjening

Konfigurer mediefjernbetjeningen

Xbox One-mediefjernbetjeningen er nem at konfigurere. Indsæt batterierne som vist nedenfor, så er fjernbetjeningen klar til brug. Du behøver ikke at synkronisere den trådløst med konsollen. Du kan straks begynde at styre OneGuide, Blu-ray-film, videostreaming og apps.

Bemærk! En Xbox One-mediefjernbetjening styrer ikke din kabel- eller satellit-set-top-boks direkte – den gør det via OneGuide på Xbox One-konsollen. Med OneGuide kan du skifte kanaler og lydstyrke på dine kompatible kabel- eller satellitbokse.

Du skal konfigurere konsollen for at styre dit tv og lydstyrken. Du kan bruge din Kinect-sensor til at sende et infrarødt signal eller IR-forlængerkablerne til at fjernstyre dit tv. Du kan få mere at vide om dette ved at se Konfigurer live-tv med din Xbox One X-, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.

Indsæt to AAA-batterier i bagsiden af Xbox One-mediefjernbetjening

Brug mediefjernbetjeningen

Xbox One-mediefjernbetjeningen bruger infrarød teknologi til at kommunikere med Xbox One-konsollen. For at opnå den bedste kommunikation mellem din mediefjernbetjening og konsollen skal fjernbetjeningen placeres i en afstand af 9 meter og rettes mod forsiden af konsollen (som vist nedenfor).

Bemærk! Den infrarøde modtager findes på konsollen, ikke på Kinect-sensoren, der har separate infrarøde kameraer og sendere. Kinect-sensoren sender infrarøde signaler til din enhed for at skifte kanaler og lydstyrke.

Peg på Xbox One-mediefjernbetjeningen mod forsiden af Xbox-konsollen

Forsiden og knapperne på mediefjernbetjeningen

Diagram over knaptildelinger på Xbox One-mediefjernbetjeningen
  1. Tænd/sluk- og startknap Med denne knap tænder du konsollen med et enkelt tryk. Når konsollen er tændt, skal du holde knappen nede i 3 sekunder for at slukke den.
  2. Vis-knap. Denne knap fungerer ligesom Vis-knappen på Xbox One-controlleren. Brug denne knap til at fokusere på en aktivitet i et spil eller en app, som f.eks. til at trække et kort frem under et rollespil eller til at få adgang til adresselinjen i Edge. Denne knaps funktioner afhænger af appen eller spillet.
  3. Menu-knap. Ligesom Menu-knappen på din Xbox One-controller kan du bruge denne knap til at få adgang til spillets eller appens menupunkter, f.eks. Indstillinger eller Hjælp. Knappen bruges også til andre kommandoer. Den fungerer bl.a. ligesom Enter-tasten på det virtuelle tastatur i Xbox One.
  4. Vælg-knap. Denne knap bruges til at vælge et element på skærmen, ligesom når du trykker på A-knappen på controlleren.
  5. Navigationsknap. Denne knap bruges til at navigere på Start-skærmen eller i menuer i lighed med navigationstasten på controlleren.
  6. Tilbageknap. Når du trykker på denne knap, kommer du tilbage til det forrige skærmbillede.
  7. OneGuide-knap. Denne knap åbner OneGuide til dit tv. Hvis du endnu ikke har konfigureret OneGuide, åbnes konfigurationsskærmen, når du trykker på denne knap.

Bemærk! OneGuide-knappen kan ændres i konsolindstillingerne, så et eventuelt installeret Media-program åbnes. Hvis du vil ændre, hvilket program der åbnes, når du trykker på knappen OneGuide, skal du gå til System > Indstillinger > Kinect og enheder > Mediefjernbetjening. Vælg den app, der skal starte. Denne indstilling er specifik for konsollen og ændrer ikke den mediefjernbetjening, men i stedet hvordan OneGuide-knappen på fjernbetjeningen aktiveres på konsollen.

8. Lydstyrkeknap. Brug denne knap til at skrue op og ned for lyden på tv'et. Du skal først konfigurere konsollen til at styre tv'et. Se Konfigurer mediefjernbetjeningen herover.
  9. Kanalknap. Brug denne knap til at skifte kanaler på tv'et. Du skal først konfigurere konsollen til at styre tv'et. Se Konfigurer mediefjernbetjeningen herover.
  10. Knappen mute. Brug denne knap til at slå lyden fra på dit tv. Du skal først konfigurere konsollen til at styre tv'et. Se Konfigurer mediefjernbetjeningen herover.
  11. Knapper til mediestyring. Disse knapper omfatter Afspil, Pause, Spol tilbage, Spol hurtigt frem, Stop, Næste kapitel og Forrige kapitel. Du kan bruge disse funktioner, når du ser medieindhold på en disk eller fra en app.

Bemærk! Disse knapper styrer ikke DVR-aktivitet fra tv-signalet. Denne funktion er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Fejlfinding af problemer med mediefjernbetjeningen

Mediefjernbetjeningen har ingen strøm eller funktionalitet

Hvis fjernbetjeningen ikke kan udføre nogen funktioner, skal du udskifte batterierne med nye AAA-batterier. Sørg for, at batteriernes poler vender korrekt.

Hvis du har udskiftet batterierne, og fjernbetjeningen stadig ikke virker, skal du udskifte fjernbetjeningen. Du kan bestille et nyt ved at gå til Enhedstjenester.

Mediefjernbetjeningen virker sammen med det meste af mit indhold og mine apps, bortset for en bestemt app

Mediefjernbetjeningen kan benyttes sammen med de fleste apps. Men nogle tredjepartsapps kan være designet på en måde, så de ikke kan bruges sammen med mediefjernbetjeningen. Hvis det er tilfældet, fungerer din fjernbetjening, og du behøver ikke at udskifte den.

Mediefjernbetjeningen virker sammen med de fleste funktioner, men kan ikke styre mit tv

Hvis du vil styre dit tv med mediefjernbetjeningen, skal du først konfigurere din Xbox One til at styre dit tv. Det gør du under konsolindstillingerne. Du kan få mere at vide om dette ved at se Konfigurer live-tv med din Xbox One X-, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.

Kan jeg bruge min Xbox 360-mediefjernbetjening med min Xbox One?

Nej. Xbox 360-mediefjernbetjening kan kun benyttes til Xbox 360-konsollen.

Kan jeg bruge min Xbox One-mediefjernbetjening sammen med min Xbox 360?

Nej. Xbox One-mediefjernbetjening kan kun benyttes til Xbox One-konsollen.

Mediefjernbetjeningen er gået i stykker

Hvis din mediefjernbetjening er gået i stykker i forbindelse med normal brug og drift, skal den udskiftes. Du kan bestille et nyt ved at gå til Enhedstjenester.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Om Xbox One-mediefjernbetjening", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?