Om Upload Studio på Xbox One

Upload Studio er et værktøj, der bruges til at redigere og tilpasse dine videoklip. Du kan arbejde med Game DVR-klip, eller du kan optage video- eller lydkommentarer til dine klip ved hjælp af Kinect-sensoren. Derefter kan du redigere og tilpasse dine klip.

For eksempel:

Jeg kigger Community-hubben igennem på sin konsol for at få vist sine venner spilleklip og se, om hans vennen Kerby har delt en fantastisk runde i Forza 6. Han tror, at han kan gøre det bedre, så Jeff går i gang med at spille Forza 6 og bruger Game DVR-spil til at optage en endnu bedre runde. Derefter bruger han Upload Studio til at redigere og tilpasse klippet, inden han deler det.

Bemærk! Upload Studio er ikke installeret på Xbox One-konsollen som standard. Du kan downloade den gratis fra Microsoft Store. Sådan gør du:

1. Gå til Start, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Game DVR, og vælg derefter Vis alle skærmklip.
  3. Vælg det klip, du vil redigere, og vælg derefter Rediger.
  4. Hvis Upload Studio allerede er installeret, starter det. Hvis det ikke er installeret, åbnes det i Microsoft Store. Vælg Installér for at downloade Upload Studio.
  5. Start Upload Studio, når det er installeret.

Gå til Record gameplay video clips with Game DVR (Optag videoklip fra spil med Game DVR) for at se, hvordan du kan bruge din stemme eller din controller til at optage gameklip.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger Upload Studio til at redigere dine videoer, i Rediger videoer med Upload Studio.