Styr Blu-ray- og dvd-diske på din Xbox One-konsol

Du kan bruge din Xbox One-controller til at styre Blu-ray Discs og dvd'er, som du afspiller på din konsol. På denne side vises, hvordan du gør det, og hvilke funktioner du skal bruge på controlleren.

Bemærk Blu-ray-afspilningsapp gælder ikke for Xbox One S All-Digital Edition.

Løsninger

Forsiden af Xbox One-controlleren

1 Venstre styrepind
2 Venstre kantknap
3 Vis-knap
4 USB-port til oplader
5 Xbox-knap
6 Menuknap
7 Højre kantknap
8 Navigationstast (D-blok)

9 Udvidelsesport
10 Højre styrepind
X X-knap
Y Y-knap
A A-knap
B B-knap

Bemærk! Du kan finde en detaljeret beskrivelse af knapperne på den trådløse controller i Lær din trådløse controller til Xbox One at kende.

Brug en Xbox One-controller til Blu-ray-afspilning

I tabellen nedenfor vises de controllergenveje, som du kan bruge, når du afspiller Blu-ray Discs.

Hvis du vil...

Skal du trykke på...

Pause og fortsætte efter pause

X

Springe ét kapitel tilbage

Venstre kantknap
eller
Y og derefter vælge Spring tilbage

Springe ét kapitel frem

Højre kantknap
eller
Y og derefter vælge Spring frem

Spol frem

Højre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Spol tilbage

Venstre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Åbne afspilningsfunktionerne på skærmen

B eller Y

Åbne styrefunktionerne til avanceret transport

Vis-knap

Åbne pop op-menuen til Blu-ray Discs

Til højre på en pind eller til højre på D-blokken (tryk til venstre for at lukke)
eller
Menuknappen

Bemærk! Denne funktion understøttes ikke af alle diske.

Åbne sporpanelet til Blu-ray Discs

Til højre på en pind eller til højre på D-blokken

Bemærk! Denne funktion understøttes ikke af alle diske.

Avancerede afspilningsfunktioner til Blu-ray Discs

Du kan gøre følgende med de avancerede afspilningsfunktioner, der vises på konsolskærmen, når du ser en Blu-ray Disc:

• Aktivér undertekster
  • Skift kameravinklen
  • Skift lydkanalen
  • Få vist afspilningsoplysninger

Brug en Xbox One-controller til dvd-afspilning

I tabellen nedenfor vises de controllergenveje, som du kan bruge, når du afspiller dvd'er.

Hvis du vil...

Skal du trykke på...

Pause og fortsætte efter pause

X

Springe ét kapitel tilbage

Venstre kantknap
eller
B og derefter vælge Spring tilbage

Springe ét kapitel frem

Højre kantknap
eller
B og derefter vælge Spring frem

Spol frem

Højre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Spol tilbage

Venstre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Åbne afspilningsfunktionerne på skærmen

Menuknappen, B, eller Y

Åbne styrefunktionerne til avanceret transport

Vis-knap

Avancerede afspilningsfunktioner til dvd'er

Du kan gøre følgende med de avancerede afspilningsfunktioner, der vises på konsolskærmen, når du ser en dvd:

• Aktivér undertekster
  • Skift kameravinklen
  • Skift lydkanalen
  • Få vist afspilningsoplysninger

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Styr Blu-ray- og dvd-diske på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?