Konfigurer og installér afspillerappen til Blu-ray og dvd på Xbox One

Vigtig! Blu-ray-afspilningsapp gælder ikke for Xbox One S All-Digital Edition.

Hvis du vil se Blu-ray- eller dvd-film på din Xbox One, skal du først installere Blu-ray-afspiller-appen. Vælg en af følgende valgmuligheder for at installere appen.

Installér fra startsiden på Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, og rul derefter mod højre, og vælg Store.
  2. Vælg Søg, og skriv Blu-ray i søgelinjen. Vælg Blu-ray-afspiller-appen, når du ser den.
  3. Vælg Hent for at downloade og installere appen.

Installér ved at indsætte en disk

1. Indsæt en Blu-ray- eller dvd-disk i din Xbox One-konsol.
  2. Vælg Blu-ray-afspiller-appen, når du ser den.
  3. Vælg Hent på detaljesiden Blu-ray Playe- app.
  4. Din disk skulle blive afspillet automatisk.

Når appen er installeret, kan du se Blu-ray- eller dvd-film ved at indsætte disken i din Xbox One og vælge Blu-ray-afspillerstartskærmen eller ved at finde den under Mine spil og apps.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer og installér afspillerappen til Blu-ray og dvd på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?