Sådan lukker du en app eller et spil på Xbox One

Hvis der opstår et problem med en app eller et spil på Xbox One, eller hvis du bare vil skifte spil eller app, kan du nemt lukke den app eller det spil, du bruger. Sådan gør du:

1. Start ved at trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Kontrollér, at spillet eller app, du vil lukke, er markeret i miniguiden i venstre side af skærmen, og tryk derefter på knappen Menu på controlleren.
  3. Vælg Afslut.

Bemærk! Hvis problemet med dit spil eller din app medfører, at konsollen ikke reagerer, skal du i stedet slukke og tænde for din Xbox One-konsol.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan lukker du en app eller et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?