Del denne side

Føj en sang til din musiksamling på Xbox One

Føj en sang til din musiksamling

Det er nemt at føje en bestemt sang til din samling. Sådan gør du:

  1. Log på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto.
  2. Åbn Groove Musik-appen.
  3. Vælg den sang, du vil tilføje, og vælg derefter Tilføj sang med A-knappen på din controller.
  4. Klik på Samling med A-knappen . Nummeret skulle nu findes i sin musiksamling.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Føj en sang til din musiksamling på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side