Deling af gameklip på Xbox One

Med Upload Studio kan du redigere og dele de gameplayklip, du har optaget, med Xbox Live-community'et.

Video: Del dine gameklip på Xbox One

Se videoen: Del dine gameklip på Xbox One. Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Hvordan kan jeg dele et klip ved hjælp af Upload Studio?

Bemærk! Upload Studio er tilgængelig fra Microsoft Store.

1. Hvis du vil starte Upload Studio, skal du vælge Upload Studio fra Mine spil og apps.
  2. Vælg Administrer dine klip.
  3. Markér det klip, du vil redigere, og vælg derefter Redigér i Upload Studio.
  4. Følg redigeringsprocessen for at færdiggøre dit klip, og vælg derefter Udfør.
  5. Til sidst skal du give klippet en titel og et tag.
  6. Vælg Upload og derefter Næste.
  7. Vælg Upload. Xbox One klargør og uploader dit klip til Xbox Live i overensstemmelse med dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Bemærk! Xbox tjekker alle klip for overtrædelser af Ordensregler for Xbox Live. Der kan gå lidt tid, inden andre brugere kan se dit klip.

Hvordan deler jeg fra min konsol?

Du kan også dele dine klip direkte fra konsollen:

1. Vælg Udsend og optag i guiden.
  2. Vælg Optag > Administrer optagelser.
  3. Vælg det gameklip, du vil dele.
  4. Vælg ikonet Del på.
  5. Vælg på listen, hvor du vil dele dit klip: i dit aktivitetsfeed, i en meddelelse, i en klub, på Twitter eller på OneDrive.

Hvem kan se mine klip?

De uploadede klip kan ses af alle Xbox Live-brugere. Du styrer delingen af dine klip via indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og børnesikring:

1. Vælg Indstillinger fra guiden.
  2. Under Konto skal du vælge Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv.
  3. Vælg Brugerdefineret, og vælg derefter Vis detaljer og tilpas.
  4. Vælg Spilindhold.
  5. Vælg dine foretrukne indstillinger for deling og visning af gameklip og skærmbilleder.

Kan jeg dele mine klip via Facebook, Twitch.tv eller andre sociale medietjenester?

Du kan i øjeblikket kun dele gameklip på Xbox Live, OneDrive eller Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Deling af gameklip på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?