Konfigurer og brug SmartGlass-appen på Xbox One

Oversigt

Med Xbox One SmartGlass-appen kan du bruge dine Windows-enheder som en ekstra fjernbetjening til din Xbox One-konsol.

Xbox One SmartGlass-appen kan downloades gratis fra Microsoft Store.

Bemærk! SmartGlass-appen til Xbox 360 kan ikke benyttes på din Xbox One-konsol. Du skal installere SmartGlass-appen til Xbox One.

Xbox One SmartGlass-appens systemkrav til enheder, der kører Windows

Hvis du vil bruge Xbox One SmartGlass-appen på en tablet eller pc, der kører Windows, skal du have følgende:

• En tablet eller pc, der kører Windows 8.1, Windows 8 eller Windows RT
  • En Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil
  • En internetforbindelse eller lokal netværksforbindelse, der kan oprette forbindelse til din Xbox One-konsol

Bemærk! SmartGlass-ydeevnen varierer afhængigt af hastigheden på din netværksforbindelse og processorhastigheden på din tablet eller pc.

Download og installer Xbox One SmartGlass-appen fra Microsoft Store

1. Åbn startskærmen på din Windows-baserede enhed eller pc.
  2. Vælg Microsoft Store.
  3. Stryg til amuletten Søg fra højre side af skærmen på din Windows-baserede enhed eller pc.
  4. Søg efter SmartGlass.
  5. Find den version af Xbox SmartGlass-appen, der er kompatibel med din Windows-baserede enhed eller pc, og klik derefter på Installer.
  6. Når installationen er færdig, vises der et Xbox SmartGlass-felt på Start-skærmen.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger appen med din Xbox One-konsol, i Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One.