Redigering af videoer med Upload Studio

Med Upload Studio er det nemt at redigere gameplayklip og -videoer, som du har optaget ved hjælp af Xbox One-optagelsesfunktionen.

Redigering af videoer

Vælg en skabelon

Når du har åbnet Upload Studio, har du to muligheder: Du kan starte fra bunden, eller du kan vælge blandt et udvalg af skabeloner.

Vælg først din projekttype: 720p eller 1080p. Vælg derefter en skabelon. Din skabelon definerer videoens overordnede struktur – hvor mange klip der skal bruges, og hvordan de skal sættes sammen.

Tilføj klip

Vælg et klip, og vælg derefter en segmenttype: Intro, Outro, Transition, Splash, Game DVR (skærmklip), Kinect eller en kombination af typer. Hvis du vil tilføje flere klip, skal du markere afkrydsningsfeltet "+".

Tilpas

Når du har tilføjet klip, kan du vælge at Trim, Tilføj tekstog Tilføj kommentarspor. Vælg Skift effekt for at vælge mellem mere end 140 specielle effekter og overgange til at tilpasse din video.

Gennemse og afslut

Du kan gennemse din video ved hjælp af styrefunktionerne til afspilning. Når du er tilfreds med resultatet, skal du vælge Afslut for at gemme klippet med ændringerne.

Husk, at alle videoer, du deler, er underlagt Vilkår for anvendelse af Xbox Live, så hold en god tone.

Navn og tag

Vælg et navn til dit klip. Du kan eventuelt også tagge klippet, så det bliver nemmere at sortere det. Når det er gjort, skal du vælge Upload for at gøre klippet klart til at blive uploadet til Xbox Live.

Klargør og upload

Nu bliver din video gjort klar og derefter uploadet til Xbox Live. Selvom den er blevet uploadet, bliver den ikke delt med andre brugere endnu. Se Deling af klip med Upload Studio for at få flere oplysninger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Redigering af videoer med Upload Studio", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?