Administrer dine gameklip på Xbox One

Når du optager gameklip med Xbox One-optagelsesfunktionen, kan du bruge appen Upload Studio til at se og redigere dem. Du kan arbejde fra gameklip, som du har optaget, eller du kan optage video- eller lydkommentarer til dine klip ved hjælp af Kinect-sensoren.

Bemærk! Upload Studio er ikke installeret på Xbox One-konsollen som standard. Du kan downloade det gratis fra Microsoft Store.

Sådan søges du efter og redigerer dine klip:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Udsend og optag.
  2. Vælg Seneste skærmklip. Hvis dit udklip ikke er et af de seneste, skal du vælge Se alle.
  3. Markér det klip, du vil redigere, og vælg derefter Rediger i Upload Studio.
  4. Hvis Upload Studio allerede er installeret, åbnes det på klippet, og du kan begynde at redigere det. Se Redigering af videoer med Upload Studio for at få at vide, hvordan du redigerer dine videoer.

Her er en anden måde at finde dine klip på:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Udsend og optag, og vælg derefter Optag > Administrer optagelser.
  3. Standardfilteret viser alt, der allerede er udgivet på Xbox Live.
  4. Hvis du vil se de klip, du har optaget, men ikke har uploadet, skal du vælge filteret På Xbox Live og vælge På denne Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Administrer dine gameklip på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?