Sikkerhedskopiér dine gameklip

Da gameklip, som ikke er blevet vist eller ikke har haft nogen aktivitet, kan blive slettet på et tidspunkt, er det en god ide at sikkerhedskopiere dine klip. Du kan gøre dette fra din konsol eller din pc.

Upload skærmklip fra Xbox Live til OneDrive fra din konsol

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Udsend og optag.
  2. Vælg Seneste skærmklip > Se alle.
  3. Vælg listevisningsknappen til højre for at vise dine skærmklip på en liste.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de skærmklip, du vil uploade.
  5. Vælg knappen Upload til OneDrive for at starte med at uploade.

Upload skærmklip fra Xbox Live til Google Drev fra din pc

1. Åbn Xbox-appen på din pc.
  2. Log på appen med din Microsoft-konto.
  3. Vælg ikonet Skærmklip i menupanelet til venstre.
  4. Vælg På Xbox Live for at få vist skærmklip, du har uploadet til Xbox Live.
  5. Vælg knappen Download for at downloade skærmklip lokalt til din pc. Disse gemmes i mappen Videoer på dit C-drev.
  6. Upload dine lokale filer til Google Drev eller en anden lagerplacering.

Optag skærmklip direkte på et eksternt drev fra din konsol

Bemærk! Skærmklip, der optages på et eksternt drev, kan ikke uploades til Xbox Live fra din konsol. Hvis du vil uploade fra et eksternt drev til Xbox Live, skal du følge fremgangsmåden for upload fra en pc.

1. Tilslut et USB-drev (3.0 eller hurtigere) til din konsol.
    Bemærk! USB-drevet skal være formateret som NTFS. Du kan ikke bruge det samme drev, der er installeret spil på, da det er formateret anderledes.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Gå til System > Indstillinger > System. Lagring.
  4. Gå til dit eksterne drev, og vælg Angiv som placering af optagelse.
  5. Dine gameklip og skærmbilleder optages på dit eksterne drev. For at skifte tilbage skal du angive dit interne drev som optageplacering.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sikkerhedskopiér dine gameklip", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?