Sikkerhedskopiér dine indstillinger på Xbox One

Video: Sikkerhedskopiér din indstilling

Se videoen Sikkerhedskopiér dine indstillinger. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Det er nemmere at konfigurere din Xbox, hvis du har sikkerhedskopieret dine indstillinger, uanset om du vil konfigurere en ny konsol eller bruge den aktuelle (for eksempel hvis du beslutter dig for at nulstille den og starte forfra). Herved gemmes dine kontoindstillinger og vigtige systemindstillinger, der vil blive anvendt under konfigurationen, hvis du har en ny Xbox.

Sikkerhedskopier indeholder ikke indstillinger for ting, der kan være anderledes på din nye Xbox, for eksempel konsolnavnet eller muligheden for at styre et bestemt TV.

Opret din sikkerhedskopi

1. Slut en USB-lagerenhed til din eksisterende Xbox One.
    Bemærk! Lageret skal være USB 3.0 eller hurtigere og 256 GB eller større. Kontrollér, at det er beregnet til brug sammen med Xbox One-spil og -apps.
  2. Åbn guiden, og gå til System > Indstillinger > System > Sikkerhedskopiér og overfør > Back up my settings, og følg vejledningen på skærmen for at gemme sikkerhedskopien på dit lager.

Anvend din sikkerhedskopi på din eksisterende Xbox

Hvis du nulstiller din eksisterende konsol:

1. Tilslut din lagerenhed til din Xbox.
  2. Tænd for konsollen.
  3. Gå til System > Indstillinger > System. Konsoloplysninger, og vælg Nulstil konsol.

Anvend din sikkerhedskopi på din nye Xbox

Hvis du overfører indstillinger fra din eksisterende Xbox til en ny Xbox:

1. Forbind lagerenheden til din nye Xbox, før du tænder den.
  2. Tænd for den nye Xbox.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Hvis den nye Xbox allerede er konfigureret, og du vil konfigurere den ved hjælp af de sikkerhedskopierede indstillinger fra din anden Xbox, skal du bevare forbindelsen til lagerenheden og gå til System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger, og vælg Nulstil konsol.

Vil overføre dine Xbox-spil? Se Overfør flere spil på én gang på din Xbox One.

Sikkerhedskopierede indstillinger

Sikkerhedskopier omfatter indstillinger for:

• De fleste indstillinger for login og sikkerhed
  • Blu-ray og dvd
  • Lydstyrke
  • Oplæser
  • Forstørrelsesglas
  • Undertekster
  • Stor kontrast
  • Netværksnavn og adgangskode
  • Systemtema
  • Min hjemme-Xbox
  • De fleste indstillinger for strømstyring og start
  • Xbox-appforbindelse
  • De fleste indstillinger for udsendelse og optagelse
  • Xbox-notifikationer og timing
  • Sprog og placering
  • Tidszone og sommertid
  • Opdateringer
  • Drev til spil og apps
  • Sikkerhedskopiering og overførsel (hold sikkerhedskopi opdateret)
  • Cortana

Sikkerhedskopier omfatter ikke indstillinger for:

• Controllerlogin
  • Xbox Live-privatliv
  • Oplysninger om app-privatliv og login
  • Tilknyttede sociale konti
  • Indholdsbegrænsninger (adgang til indhold, webfiltrering, begrænsninger, når du er logget af)
  • Familiekonti
  • Avancerede netværksindstillinger (IP, DNS, MAC-adresse, portvalg)
  • Farve og baggrund
  • Tema og bevægelse
  • Konsolnavn
  • Sikkerhedskopiering og overførsel (lagerenhed, 4K-indhold)
  • Netværksoverførsel
  • Video- og lydudgang
  • Kinect
  • Indstillinger for tilbehørsapp
  • Appnotifikationer
  • Opløsning af gameklip og placering af optagelse
  • Foretrukken videoleverandør
  • Aktivitetsfeed
  • TV og OneGuide
  • Spiltransskription
  • Skjul fra listen Klar til at installere
  • Indstillinger for strømstyring for eksternt lager
  • Andre profiler end den, du bruger
  • Spil

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sikkerhedskopiér dine indstillinger på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?