Optagelse af 4K HDR-gameklip og skærmbilleder

Hvis du vil optage 4K-spilklip og -skærmbilleder med Xbox One X, skal din tv-outputopløsning angives til 4K. Hvis dit tv har aktiveret HDR (high dynamic range), bliver dine optagelser også HDR.

Hvis du allerede ser i 4K HDR, skal du blot ændre indstillingerne for optagelse.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger.
  2. Vælg Præferencer > Udsend og optag > Opløsning af gameklip, vælg derefter en af 4K-indstillingerne.

Når du har opdateret indstillingerne for optagelse, er du klar til at begynde at tage.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Optagelse af 4K HDR-gameklip og skærmbilleder ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?