Optag og registrer Xbox One-gameklip og -skærmbilleder

Video: Optag gameklip

Se videoen Optag gameklip på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan optager du det, der skete:

1. Start dit spil, og spil, som du plejer.
  2. Når der sker noget sejt, og du vil optage det, skal du trykke på  for at åbne guiden og derefter trykke på  for at optage de seneste 30 sekunder.

Hvis du vil tage et skærmbillede i stedet, skal du trykke på  i stedet for .

Bemærk! Skærmbilledet tages, når du trykker på . Når du trykker på , gemmes det.

Hvis du vil optage det, der lige skete, ved hjælp af tale, skal du sige "Hey Cortana, record that!"Hvis du vil optage det, der lige skete, skal du sige "Xbox, record that!"

Hvis du vil optage, hvad der skal ske om lidt:

1. Start dit spil. Tryk på for at åbne guiden.
  2. Tryk på knappen Vis , og vælg derefter Optag fra nu. Afhængigt af opløsningen på dit gameklip og den tilgængelige lagerplads kan klip vare op til 10 minutter (optagelse på internt lager) eller 1 time (optagelse på eksternt lager).
  3. Du kan afslutte klippe ved at åbne guiden og trykke på X-knappen . Du får en meddelelse, når dit klip er gemt.

Når du vil se dine optagelser, skal du vælge Administrer skærmklip. Vælg en hvilken som helst optagelse for at se, hvad du kan gøre med den.

Hvis du vil angive opløsning af gameklip og placering af optagelse, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og gå til Udsend og optag > Avancerede indstillinger.

Bemærk! Du skal have Xbox Live Gold for at kunne gemme og dele skærmbilleder. Hvis du ikke har det, kan du tage skærmbilleder på en andens hjemme-Xbox, så længe en person med Xbox Live Gold er logget på. Få flere oplysninger under Brug af Xbox Live Gold-delingsfunktioner på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Optag og registrer Xbox One-gameklip og -skærmbilleder", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?