Optag og registrer Xbox One-gameklip og -skærmbilleder

Video: Optag gameklip

Se videoen Optag gameklip på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan optager du det, der skete:

1. Start dit spil, og spil, som du plejer.
  2. Når der sker noget sejt, og du vil optage det, skal du trykke på  for at åbne guiden og derefter trykke på  for at optage de seneste 30 sekunder.

Hvis du vil tage et skærmbillede i stedet, skal du trykke på  i stedet for .

Bemærk! Skærmbilledet tages, når du trykker på . Når du trykker på , gemmes det.

Hvis du vil optage det, der lige skete, ved hjælp af tale, skal du sige "Hey Cortana, record that!" Hvis du vil optage det, der lige skete, skal du sige "Xbox, record that!"

Hvis du vil optage, hvad der skal ske om lidt:

1. Start dit spil. Tryk på  for at åbne guiden.
  2. Tryk på , og vælg derefter Start optagelse. Afhængigt af dit gameklips opløsning og den tilgængelige lagerplads kan klip være op til 10 minutter (gemmes i det interne lager) eller 1 time (gemmes i et eksternt lager).
  3. Du stopper klippet ved at trykke på Du får en besked, når dit klip gemmes.

Når du vil se dine optagelser, skal du vælge Administrer skærmklip. Vælg en hvilken som helst optagelse for at se, hvad du kan gøre med den.

Du kan se din klipopløsning og klippets lagerplacering ved at trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og derefter gå til Indstillinger > Præferencer > Udsend og optag.

Bemærk! Du skal have Xbox Live Gold for at kunne gemme og dele skærmbilleder. Hvis du ikke har det, kan du tage skærmbilleder på en andens hjemme-Xbox, når blot en person med Xbox Live Gold er logget på. Få flere oplysninger under Brug delingsfunktionerne til Xbox Live Gold på Xbox One.