Optagelse af spilklip på eksternt lager

Vil du gerne optage længere spilklip, som du kan redigere på din pc? Optag på eksternt lager. Selvom dette er en praktisk måde at overføre dine klip og skærmbilleder til en pc på, betyder ekstern lagring af optagelser, at du ikke kan redigere dem i Upload Studio eller dele dem på Xbox Live på samme måde som klip, der er optaget direkte på Xbox.

Hvis du vil optage klip, spil og skærmbilleder eksternt, skal du tilslutte en lagerenhed og ændre din optagelsesplacering.

1. Tilslut en ekstern lagerenhed (USB 3.0, NTFS-formateret) til din Xbox.

Bemærk, at lager, der er formateret til Xbox-spil, ikke kan bruges til optagelser. Hvis du har installeret spil på den samme enhed, kan du gøre et af følgende:

• Tilslut en anden lagerenhed til din Xbox. Brug denne til dine optagelser, så du kan fortsætte med at bruge den anden til spil og apps.
    • Lav formålet med lagerenheden om, og brug den til optagelser, men flyt først dine ting. Mens enheden er tilsluttet – men før du formaterer den til optagelser – skal du gå til dine spil og apps og flytte dine spil fra det eksterne til det interne lager. Kobl derefter lageret fra din Xbox, sæt det i en pc, omformater til NTFS, fjern det sikkert fra din pc, og tilslut den derefter til din Xbox igen.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > Præferencer > Udsend og optag.
  3. Vælg Placering af optagelse, og vælg derefter en destination til dine spilklip og skærmbilleder.

Når du er færdig med optagelsen, skal du fjerne din udvalgte lagerenhed, tilslutte den til din pc og begynder at redigere videoen ved hjælp af dine foretrukne pc-redigeringsværktøjer.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Optagelse af spilklip på eksternt lager", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?