Skift strømindstillingerne på Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk og start.
  3. Vælg Strømstyringsplan og start, og vælg derefter de ønskede indstillinger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift strømindstillingerne på Xbox One-konsollen", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?