Sådan ændrer du skærmopløsningen for dit TV på din Xbox One-konsol

Xbox One-konsollen registrerer automatisk skærmopløsningen på dit TV. Men i sjældne tilfælde kan din konsol ikke registrere TV'ets opløsning korrekt. Hvis det sker, behøver du ikke bekymre dig. Det er nemt at ændre skærmopløsningen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Videooutput under Billede og lyd.
  5. Vælg TV-opløsning, og vælg derefter enten 720p, 1080p eller 4K UHD i henhold til det, der er bedst for dit tv. Bemærk! Hvis du ikke kan se opløsningen for dit tv, skal du sikre, at TV-forbindelse er angivet til Automatisk registrering.

Hvis skærmen til din Xbox One er tom eller sort, skal du se Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller en skærm, mens din Xbox One er tændt for at få hjælp til at løse problemet.