Tilpas farve, baggrund og tema på Xbox One

Du kan ændre udseendet på din Xbox på et par måder.

Vælg farve

Din personlige farve vises i felter og farver på din Xbox.

Hvis du vil vælge din farve, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden og derefter vælge Indstillinger > Personlig tilpasning > Min farve og baggrund > Min farve.

Vælg en farve. Personlige farver følger dig til enhver Xbox.

Vælg baggrund

Baggrunden vises, hvor du forventer det – som baggrund på Start. Den kan være ensfarvet eller et billede som f.eks. et gennemførelsesbillede, et brugerdefineret billede eller et skærmbillede.

Hvis du vil vælge din baggrund, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden og derefter vælge Indstillinger > Personlig tilpasning og gå til Min baggrund.

For gennemførelser:

1. Vælg Gennemførelsesbillede, og vælg derefter en gennemførelse fra et af dine spil.
  2. Vælg Anvend som baggrund.

For brugerdefinerede billeder:

1. Placer en JPG- eller PNG-fil på en USB-enhed, og slut den derefter til din Xbox. (Du kan også bruge et DLNA-share til dette).
  2. Vælg Brugerdefineret billede.
  3. Vælg Stifinder, vælg din enhed, og vælg derefter dit billede.
  4. Når det vises, skal du trykke på Menu-knappen  på controlleren og vælge Anvend som baggrund.

For skærmbilleder:

1. Vælg Skærmbillede, og vælg derefter det ønskede.
  2. Vælg Flere handlinger > Anvend som baggrund.

Gennemførelsesbilledet følger med dig til alle Xbox-konsoller, men brugerdefinerede billeder og skærmbilleder bliver på den konsol, hvor de er angivet.

Brugerdefinerede billeder skal være mindre end 3 MB, og den bedste størrelse for baggrunde er 1920 x 1080. Hvis du vil rydde en baggrund, skal du vælge sort som baggrund.

Vælg tema

Temaer kan indstilles til at være mørke eller lyse og kan være planlagte.

Sådan angiver du et tema:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Personlig tilpasning.
  2. Vælg Tema og bevægelse.
  3. Vælg Mørk eller Lys, eller planlæg dit tema i overensstemmelse med bestemte tidspunkter eller solopgang og solnedgang.

Temaer forbliver på den konsol, hvor de er angivet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilpas farve, baggrund og tema på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?