Valg af lydindstillinger for højttaler på Xbox One

Hvis du blot sætter din Xbox i dit TV, er det ikke nødvendigt at ændre lydindstillinger, da både lyd og video sendes til dit TV via det samme HDMI-kabel. Har du imidlertid en lydmodtager eller andet lydudstyr, skal du muligvis ændre dine lydindstillinger. I System > Indstillinger > Billede og lyd > Lyd-output:

HDMI-lyd – sørg for, at denne er indstillet til Stereo ikke komprimeret medmindre dit HDMI-kabel er sat i en modtager, der kan håndtere ikke-komprimerede 5.1- eller 7.1-signaler eller bitstream-formater. Hvis modtageren fungerer sammen med disse formater, kan du vælge den, der passer bedst til dit system.

Optisk lyd - Hvis du ikke har sat et optisk kabel (SPDIF) i en lydmodtager, er dette ikke noget, du behøver tænke på. Hvis du har, skal du vælge en indstilling, der fungerer sammen med dit lydsystem.

Bitstream-format – når du har konfigureret HDMI-lyd- eller optisk lyd til Bitstream ud, kan du vælge et af disse formater. Disse formater bruges typisk sammen med kompatible lydmodtagere eller optiske hovedtelefoner. Formater, der er mærket med "Kun HDMI", slår optisk lyd fra.

Bemærk! Hvis du vælger DVI-TV-forbindelsesindstillingen i Video-output, kan du kun få lyd via optisk lyd, og ikke HDMI.