Bagudkompatibilitet på Xbox One – ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se, hvilke spil der er bagudkompatible?

Se vores liste over tilgængelige spil. Sørg også for at stemme på spil, du godt kan lide at spille på Xbox One!

Hvordan åbner jeg Xbox 360-notifikationer?

Tryk på og hold knapper Vis og Menu nede på samme tid.

Kan jeg på Xbox One spille med venner på Xbox 360?

Ja! Så længe I alle spiller det samme spil.

Kan jeg se mine avatarer og gennemførelser fra Xbox 360?

Ja. Din avatarer og gennemførelser er der, når du logger på Xbox One.

Hvordan kan jeg fjerne de Xbox 360-spil og -profiler, der er gemt på min Xbox One?

Du kan fjerne alle Xbox 360-spil og -profiler, der er gemt på din konsol, på følgende måde:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Lager, og vælg derefter Ryd lokalt Xbox 360-lager.
    Dette påvirker hverken de spil, du har gemt i skyen, eller dine Xbox One-spil og -profiler.

Kan jeg være logget på min Xbox 360 og Xbox One på samme tid?

Ja. Men du kan ikke være logget på på mere end én Xbox One eller mere end én Xbox 360 ad gangen.

Jeg har problemer med at købe/downloade et Xbox 360-spil på Xbox One.

Få hjælp til dette under Fejlfind køb fra Microsoft Store.