Løs problemet, når Xbox One uventet slukkes

Din konsol slukkes uventet

Løsning 1: Hvis konsollen er for varm

Hvis du har fået en fejlmeddelelse, der angiver, at din Xbox One-konsol ikke har tilstrækkelig ventilation, eller hvis konsollen er for varm til at røre ved, skal du følge disse trin:

1. Sluk for konsollen.
  2. Vent mindst en time.
  3. Flyt konsollen til et godt ventileret sted.
  4. Tænd for konsollen.

Vigtigt! Sørg for, at din konsol er placeret på et køligt, tørt og godt ventileret sted. Fjern eventuelle genstande på, under eller lige ved siden af konsollen.

Du kan få tip til placeringen af din Xbox One-konsol i Ventilation af Xbox One-konsollen og Introduktion til Xbox One.

Løsning 2: Tjek, om der er problemer med strømforsyningen

Hvis konsollen bliver ved med at slukkes uventet, kan problemet skyldes strømforsyningen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af strømforsyningen, i Din Xbox One-konsol kan ikke tændes.

Løsning 3: Indstil konsollen, så den ikke slukker automatisk

1. Tænd for konsollen.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk.
  4. Vælg Sluk eller genstart.

Hvis du følger disse trin, men konsollen fortsætter med at blive varm og lukke, skal du anmode om en reparation.

Din konsol slukkes uventet, mens der streames indhold

Løsning 1: Ryd vedvarende lager

For at fejlfinde dette problem skal du rydde det vedvarende lager (Blue-ray-data, der er blevet cachelagret på konsollen).

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Disk og Blu-ray.
  3. Vælg Blu-ray.
  4. Vælg Vedvarende lager.
  5. Vælg Ryd vedvarende lager.
  6. Sluk konsollen, træk stikket ud, og vent derefter 5 minutter.
  7. Tilslut igen konsollen til strømforsyningen, tænd konsollen, og prøv at streame indholdet igen.

Løsning 2: Prøv en kabelforbindelse

Nogle trådløse routere har indstillinger, der kan få din Xbox One-konsol til at slukkes uventet. For eksempel kan en strømbesparelsesindstilling eller netværksindstilling betyde, at konsollen slukkes.

Hvis du bruger en trådløs forbindelse til at oprette forbindelse til Xbox Live, skal du prøve med en kabelforbindelse. Du kan finde oplysninger om, hvordan du opretter en kabelforbindelse, i Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox One for første gang.

Hvis du ikke kan streame indhold, når du bruger en trådløs forbindelse, skal du se sektionen om netværkshardware i Xbox-forummerne eller kontakte routerproducenten for at få at vide, hvordan du skal konfigurere de trådløse indstillinger på routeren.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemet, når Xbox One uventet slukkes", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?