Din Xbox One-konsol kan ikke tændes

Hvis din Xbox One S-konsol eller din originale Xbox One-konsol ikke kan tændes, er strømforsyningen muligvis defekt eller forkert tilsluttet. Der kan også være andre årsager til problemet. Prøv følgende løsninger.

Hvilken konsol har du strømproblemer med?

Xbox One S-konsollen

Vigtigt! Prøv alle de følgende løsninger. Hvis du ikke følger alle trin, kan det resultere i, at du fejlagtigt anmoder om en ny strømforsyning, når det faktisk er din konsol, der skal repareres.

Løsninger

Løsning 1: Nulstil den interne strømforsyning

Xbox One S-konsollen har en intern strømforsyning, der fungerer i alle områder i hele verden. Hvis din konsol ikke kan tændes, skal du måske blot nulstille strømforsyningen. Strømproblemer skyldes ofte, at strømforsyningen er blevet nulstillet efter overspænding.

Gør følgende for at nulstille den interne strømforsyning:

1. Tag strømledningen ud af konsollen.
En tegning af bagsiden af Xbox One S-konsollen, hvor strømledningen tages ud
  1. Vent 10 sekunder.
  2. Sæt strømledningen i konsollen igen, og tryk derefter på Xbox-knappen foran på konsollen.
En tegning af bagsiden af Xbox One S-konsollen, hvor strømledningen tilsluttes

Hvis konsollen tændes, har nulstillingen af den interne strømforsyning virket. Udfør disse trin, hvis problemet opstår igen.

Hvis du stadig ikke kan tænde konsollen, kan du prøve følgende:

• Tjek, at den stikkontakt, du bruger, fungerer med andre enheder.
  • Tjek, at strømkablet sidder ordentligt fast i stikkontakten i væggen og i din konsol.
  • Sørg for at bruge det strømkabel, du fik sammen med konsollen, og tjek, at det er det korrekte kabel til dit område.
  • Hvis du stadig ikke kan tænde din konsol, skal den til service. Hvis du vil anmode om service, skal du logge på siden Enhedssupport med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto og sende en serviceordre.

Den originale Xbox One-konsol

Video: Løs problemer med din Xbox One-strømforsyning

Se videoen Løs problemer med din Xbox One-strømforsyning. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Du skal følge alle trin i vejledningen. Hvis du ikke følger alle trin, kan det resultere i, at du fejlagtigt anmoder om en ny strømforsyning, når det faktisk er din konsol, der skal repareres.

Løsninger

Du kan få yderligere hjælp til den oprindelige Xbox One-konsol under Løsning til strømforsyning Xbox One.