Tilpas din startskærm

Føj dine yndlingsspil og bedste Xbox-venner til din startskærm, og hold styr på de seneste oplysninger og aktiviteter, der er knyttet til dem.

"Spilblokke" kan vise ting som gennemførelser, du jagter, klubber, du kunne være interesseret i, og opslag i et spils aktivitetsfeed. I venneblokke finder du ting som opdateringer af gamerscores, de seneste gameklip og skærmbilleder samt hurtige handlinger som at invitere nogen til en gruppe.

Hvis du vil tilføje en spilblok på startsiden, skal du gå til et spilfelt på startsiden, i guiden eller i dine spil og apps, trykke på knappen Menu og vælge Føj til Start. Du kan også tilføje spilblokke fra en spilhub.

Hvis du vil tilføje en venneblok på startsiden, skal du gå til en vens profil eller dennes profilkort i guiden og vælge Føj til Start.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilpas din startskærm", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?