Sådan konfigurere din Xbox One-konsol digitalt med Xbox-appen.

I stedet for at vente på, at din Xbox One-konsol afslutter sin systemopdatering, kan du afslutte den digitale konfiguration vha. Xbox-appen på din mobilenhed.

Bemærk Følg trinene på denne side på en mobil enhed. Digital konfiguration er ikke tilgængelig på pc'en og skal være afsluttet på konsollen eller på Apple- eller Android-mobilenheder.

Sort konfigurationsskærm med en QR-kode og tekst, der læser konfigurationen med Xbox-appen.

Udfør disse trin:

1. Gå til følgende adresse i en browser http://aka.ms/xboxsetup, vises på opdateringsskærmen, eller brug din kameraapp til at bruge QR.

Bemærk! Vi anbefaler, at du skriver den kode ned, der vises på opdateringsskærmen – du skal du angive denne kode i appen, når du er logget på.

2. På skærmen Velkommen til Xbox skal du vælge Tryk for at fortsætte opsætning i Xbox-appen.

Bemærk! Hvis du ikke allerede har en Xbox-appen på telefonen, bliver du bedt om at installere den.

3. Log på Xbox-appen, og skriv derefter koden fra opdateringsskærmen.
  4. Svar på spørgsmål, indtil du er færdig med den digitale konfiguration.
  5. Gå tilbage til konsollen. Når systemopdateringen er afsluttet, bliver du bedt om at anvende dine indstillinger fra Xbox-appen. Vælg Ja for at fortsætte.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan konfigurere din Xbox One-konsol digitalt med Xbox-appen.", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?