Aktivér overførsel af netværksspil

Med netværksoverførsel kan en Xbox-konsol kopiere spil og apps fra en anden konsol, så længe de er på det samme hjemmenetværk. Kopiering på denne måde kan være hurtigere end at downloade en anden kopi af det samme spil eller den samme app. Hvis du har en forbrugsbaseret internetforbindelse, kan du også spare penge.

Enhver Xbox One (oprindelig Xbox One, Xbox One S og Xbox One X) kan være enten kilde- eller destinationskonsol.

1. På den Xbox, du vil kopiere fra, skal du gå til Indstillinger > Netværk > Netværksoverførsel og markere afkrydsningsfeltet for at tillade netværksoverførsel. Det gør denne Xbox synlig for andre konsoller på samme netværk.
  2. Når du har tilladt overførsel fra "værts"-Xbox'en, skal du tænde den konsol, som du vil kopiere spil og apps til, og gå til den samme indstillingsside. Din værts-Xbox bør vises på listen.
  3. Vælg den Xbox, du vil kopiere fra, vælg de elementer, du vil kopiere, og vælg Kopiér det markerede.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Aktivér overførsel af netværksspil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?