Fejl under valg af 4K UHD-opløsningen på Xbox One X og Xbox One S

Du får følgende fejlmeddelelse, når du vælger 4K UHD under skærmindstillingerne:

Dette fungerede ikke

4K er understøttet på dit tv, men ikke ved 60 Hz. Du vil ikke kun opskalere til 4K, men du kan spille noget 4K og HDR-indhold afhængigt af dit tv. Vælg oplysninger om 4K-tv for at se, hvad dit tv understøtter.

Denne fejl opstår, når konsollen registrerer, at dit tv understøtter 4K, men ikke understøtter en opdateringshastighed på 60 Hz. Du kan muligvis stadig afspille 4K-indhold ved en anden opdateringshastighed, men du kan opskalere systemet, spillene og appsene til 4K.

Løsning

For at bestemme, hvad dit tv sender af oplysninger til konsollen om dets 4K-funktioner, kan du se under Tjek af dit tv's 4K- og HDR-funktioner på Xbox One X og Xbox One S. Brug skærmen med oplysninger om 4K-tv for at se, hvad der ændres, når du prøver forskellige ting:

• Sørg for, at dit HDMI-kabel er sluttet til den rigtige port på dit TV. Nogle 4K TV-er understøtter kun alle deres 4K-funktioner ved brug af bestemte HDMI-porte. Se i din tv-vejledning for at finde ud af, om der er særlige 4K HDMI-porte, eller prøv andre porte på dit tv.
  • Tjek menuen Indstillinger på dit TV. Dit tv har måske en særlig tilstand, der styrer tv'ets opdateringshastigheder. Se i din tv-vejledning for at finde ud af, om du skal ændre dine tv-indstillinger.
  • Sørg for, at du bruger det HDMI-kabel, som var inkluderet med din Xbox One X og Xbox One S.
  • Prøv et andet HDMI-kabel. Dine kabler skal være certificeret som HDMI High Speed eller HDMI Premium.
  • Sæt dit tv direkte i konsollen ved hjælp af det HDMI-kabel, der fulgte med Xbox One X og Xbox One S. Visse AV-modtagere eller andet videoudstyr er muligvis ikke i stand til at videreføre signalet til dit tv eller din konsol. Derudover skal du bruge HDMI High Speed- eller HDMI Premium-certificerede kabler mellem både konsollen og modtageren og modtageren og tv'et.

Visse tv'er understøtter desværre ikke 4K ved 60 Hz. Se i din tv-manual for at være sikker på det.