Få hjælp på din Xbox One

Inden du leder efter svar online, skal du se i appen Xbox Assistent direkte på din Xbox. Du kan finde tip, der er baseret på dine aktiviteter, instruktionsvideoer og instruktion, rettelser til vigtigste problemområder, Xbox Live-statussen for tjenesten mv.

1. Tryk på knappen Menu  på din controller for at åbne guiden, og gå derefter til System.
  1. Vælg Xbox Assistent.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få hjælp på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?