Gruppér dine spil og apps på Xbox One

Video: Gruppér dine spil og apps på Xbox One

Se videoen Gruppér dine spil og apps på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk..

Husker du dine fortrukne? Du har dem stadig, men nu er de i en gruppe – en af mange grupper, du kan oprette for at gøre det nemmere at finde dine spil og apps.

Hvis du vil se dine foretrukne og andre grupper, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og derefter gå til dine spil og apps. Grupper er forrest og i centrum.

Opret en ny gruppe. Eller vælg Se alle for at få din fulde liste over spil og apps og se og administrere alle grupper.

Har du en masse racerspil eller rumspil? Opret en gruppe, så du har dem samlet en let overskuelig visning:

1. Vælg Opret en gruppe under Grupper.
  2. Navngiv din gruppe.
  3. Vælg derefter de spil og apps, du vil tilføje. Du kan når som helst tilføje flere spil.

Fokuser på en gruppe, tryk derefter på Menu-knappen på din controller for at få valgmuligheder som f.eks. at føje den pågældende gruppe til Startside, flytte den på listen over grupper og fjerne den.

Spil og apps kan hver især høre til mere end én gruppe.

Du kan også ændre rækkefølgen af elementer i en gruppe:

1. Fokuser på et spil eller en app.
  2. Tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Flyt.
  3. Brug contollerens D-pad til at flytte elementet til et nyt sted, og tryk derefter på A-knappen for at placere den.

Vil du starte forfra? Slet dine grupper. Derved fjernes alle de grupper, du har oprettet, uden at påvirke de spil eller apps, der er i de pågældende grupper.

Ligesom dine oprindelige fortrukne bliver de grupper af foretrukne og andre grupper, du opretter, i din profil, så du kan se dem, når du på logger på en hvilken som helst Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gruppér dine spil og apps på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?