HDR på Xbox One X og Xbox One S

Din Xbox One X eller Xbox One S kan sammen med 4K vise HDR-indhold. Du skal imidlertid have et 4K-tv, der understøtter HDR, for at få de flotte farver, som HDR giver.

Video: Konfigurer 4K og HDR

Se videoen Konfigurer 4K og HDR. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er HDR?

HDR står for High Dynamic Range. Med HDR på din Xbox One X og Xbox One S vil dit TV vise dybere farver og kraftigere kontrast, hvilket betyder, at billedet vil forekomme mere levende og realistisk end på et almindeligt HDTV. Hvis du vil se ægte HDR, skal du kigge efter HDR Ultra HD Blu-ray-diske, HDR-indhold i videostreamingapps og HDR-spil.

Der er to HDR-formater, som din TV-producent kan vælge at understøtte: HDR10 og Dolby Vision. Dit tv skal understøtte HDR10 og/eller den seneste version af Dolby Vision for at vise HDR-indhold fra din Xbox One X og Xbox One S. Find ud af, om dit tv understøtter Dolby Vision på Xbox ved at gå til siden med 4K-tv-oplysninger under Indstillinger eller tjekke linket her.
Bemærk! Den sammenkædede side findes kun på engelsk.

Du kan finde flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S.

Slå HDR til

Først skal du kontrollere tv'ets indstillingsmenu for at sikre, at HDR og/eller Dolby Vision er slået til. Dit tv skal også understøtte HDR10-medieprofilen for at få vist standard-HDR eller den nyeste version af Dolby Vision for at få vist Dolby Vision-indhold.

Bemærk! Nogle tv'er kan kræve en firmwareopdatering.

Tryk derefter på Xbox-knappen  for at åbne guiden, gå til System > Indstillinger, vælg Billede og lyd > Videooutput, og vælg derefter Videotilstande. Begge indstillinger Tillad 4K og Tillad HDR og/eller Tillad Dolby Vision skal være markeret, hvis du ønsker, at HDR skal være slået til.

Hvis du afspiller HDR-indhold, men det ikke vises som HDR, kan du se under Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S.

Hvis du vil vide, hvad dit tv kan, skal du se under Understøtter mit tv og Xbox 4K og HDR?

Du kan finde oplysninger omkring 4K under Hvad er 4K?

Bemærk! Du skal have en Xbox One X- eller Xbox One S-konsol og et 4K-TV for at vise 4K- og HDR-indhold. Hvis du ikke er sikker, kan du se under Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S for at læse mere om, hvordan du tjekker din konsol og dit tv.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "HDR på Xbox One X og Xbox One S", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?