HDR på Xbox One X og Xbox One S

Sammen med 4K kan Xbox One X og Xbox One S vise indehold, der er kodet med HDR
(high dynamic range). Hvis du vil opleve de livfulde farver ved HDR, skal du imidlertid have et 4K TV, der understøtter det.

Video: Konfigurer 4K og HDR

Se videoen Konfigurer 4K og HDR. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er HDR?

HDR-spil (High Dynamic Range) og -film giver dybere farver og bedre kontrast, så billeder ser mere levende og realistiske ud, end i de gør i standard-HD. For at få det bedste ud af ægte HDR, skal du kigge efter "HDR Ultra HD Blu-ray"-diske, HDR-indhold i videostreaming-apps og HDR-spil. TV-producenter, der understøtter to HDR formater: HDR10 og Dolby Vision.

HDR10 er standard-HDR-oplevelsen for Xbox One. Nogle apps understøtter også Dolby Vision. I begge tilfælde er to ting nødvendige for at få kunne få HDR fra Xbox. Først skal du aktivere et eller begge HDR-formater (HDR10 eller Dolby Vision). Derefter skal dit TV understøtte HDR10 eller den seneste version af Dolby Vision. De fleste TV, der understøtter Dolby Vision, understøtter også HDR10, så du skal aktivere begge på din Xbox for at få den bedste HDR-oplevelse. Men hvis TV'et understøtter Dolby Vision, men ikke HDR10, får du kun HDR fra din Xbox, mens du får vist apps, der bruger Dolby Vision.

Hvis du vil se, om dit TV understøtter Dolby Vision på Xbox, skal du tjekke konsollens 4K TV-oplysninger (Indstillinger > Skærm og lyd > Videoudgang > 4K tv-eller tjekke listen fra Dolby.

Bemærk! Den sammenkædede fil findes kun på engelsk.

Få flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S.

Slå HDR til

Først skal du kontrollere dit fjernsyns indstillinger for at sikre dig, at HDR og/eller Dolby Vision er aktiveret. Dit fjernsyn skal understøtte HDR10-medieprofilen for at vise standard-HDR eller den nyeste version af Dolby Vision.

Dit TV kræver muligvis en firmwareopdatering. Du skal muligvis også aktivere Dolby Vision for dit TV – se indstillingsmenuen eller vejledningen til dit tv.

Derefter på din Xbox: Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden og gå til System > Indstillinger > Skærm og lyd > Videoudgang > Videotilstande.

Hvis du vil slå HDR til, skal du markere de afkrydsningsfelter, kaldes Tillad 4K, Tillad HDR og/eller Tillad Dolby Vision.

Hvis du afspiller HDR indhold, men det vises ikke som HDR, skal du se Fejlfinding i forbindelse med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S.

Hvis du vil vide, hvad dit tv har er at tilbyde på dette område, skal du se Understøtter mit tv og Xbox 4K og HDR?

Du kan finde oplysninger omkring 4K under Hvad er 4K?

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "HDR på Xbox One X og Xbox One S", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?