HDR på Xbox One X og Xbox One S

Din Xbox One X eller Xbox One S kan sammen med 4K vise HDR-indhold. Du skal imidlertid have et 4K-tv, der understøtter HDR, for at få de flotte farver, som HDR giver.

Video: Konfigurer 4K og HDR

Se videoen Konfigurer 4K og HDR. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er HDR?

HDR står for High Dynamic Range. Med HDR på din Xbox One X og Xbox One S vil dit TV vise dybere farver og kraftigere kontrast, hvilket betyder, at billedet vil forekomme mere levende og realistisk end på et almindeligt HDTV.

Du skal havde HDR-indhold for at vise i HDR-format. Indhold, der er optaget for almindeligt TV og ikke-HDR spil, vil ikke forekomme anderledes – for at se ægte HDR, kik efter HDR UltraHD Blue-ray diske, HDR-indhold i videostreaming-apps og HDR-spil.

Der er to HDR-formater, som din TV-producent kan vælge at understøtte: HDR10 og Dolby Vision. Dit tv skal understøtte HDR10 for at vise HDR-indhold fra din Xbox One X og Xbox One S. Se Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S for at få flere oplysninger.

Slå HDR til

Hvis dit 4K TV er konfigureret korrekt, skulle det automatisk afspille HDR-indhold - du skal ikke ændre noget på din Xbox.

Du kan kontrollere dette ved at trykke på knappen Xbox  for at åbne guiden, gå til System > Indstillinger, vælge Billede og lyd > Videooutput og derefter vælge Avancerede videoindstillinger. Begge indstillinger Tillad 4K og Tillad HDR skal være markeret, hvis du ønsker HDR slået til.

Desuden skal du også tjekke menuen Indstillinger på dit TV for at sikre dig, at HDR er slået til. Dit TV skal også understøtte HDR10-medieprofilen for at vise HDR.

Hvis du afspiller HDR-indhold, men det ikke vises som HDR, kan du se under Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvad du kan med dit tv, kan du se under Tjek af dit tv's 4K- og HDR-funktioner på Xbox One X og Xbox One S.

Du kan finde oplysninger omkring 4K under Hvad er 4K?.

Bemærk! Du skal have en Xbox One X- eller Xbox One S-konsol og et 4K-TV for at vise 4K- og HDR-indhold. Hvis du ikke er sikker, kan du se under Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One X og Xbox One S for at læse mere om, hvordan du tjekker din konsol og dit tv.