Sådan forlader du programmet til test af Xbox One-opdateringer

Oversigt

Hvis du sælger eller forærer din Xbox væk eller bare vil ikke deltage længere, bør du, før du sælger eller giver konsollen i gave til en anden, fjerne den fra programmet til test af opdateringer. Hvis du allerede har solgt eller givet din Xbox væk, kan du starte Xbox Insider Hub på en anden konsol eller en Windows 10-pc og følge de samme instruktioner.

1. Start Xbox Insider Hub på din Xbox One-konsol eller en Windows 10-pc.
  2. Vælg Indstillinger på den primære landingsside.
  3. Vælg Administr enheder, og vælg den, du vil fjerne fra programmet.
  4. Vælg Færdig.

Bemærk! Denne proces tager ca. 10 minutter at fuldføre. Det kan være en hjælp, hvis du kender serienummeret eller navnet på din tidligere konsol for at sikre, at du fjerner den korrekte.

Som en del af processen med fjernelse af din Xbox skal den muligvis gennemgå en fabriksnulstilling. Hvis der kræves en fabriksnulstilling, bliver dine spil og apps ikke slettet. Dog vil profiler eller systemindstillinger, du har gemt på konsollen, skulle gendannes, når nulstillingen er fuldført.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan forlader du programmet til test af Xbox One-opdateringer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?