Sådan logger du af Xbox One

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis du i øjeblikket styrer din konsol

Bemærk! Når der er logget mere end én person på konsollen på samme tid, kan kun én af disse personer styre konsollen. Hvis du ikke kan se dit gamerbillede øverst til venstre på skærmen, er det ikke dig, der styrer konsollen.

1. Gå tilbage til skærmen Start, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Log på
  2. Vælg kontoen, tryk på A-knappen på controlleren, og vælg derefter Log af.

Din profil er blevet gemt, og den er tilgængelig, næste gang du vil logge på denne konsol. Hvis du ikke tror, du skal bruge denne konsol igen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis du ikke styrer konsollen

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis en anden bruger styrer konsollen:

1. Gå tilbage til skærmen Start, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Log på
  2. Vælg Skift profil.
  3. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden igen, og vælg derefter Log på Vælg din konto, og vælg derefter Log af.

Din profil er blevet gemt, og den er tilgængelig, næste gang du vil logge på denne konsol. Hvis du ikke tror, du skal bruge denne konsol igen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Bemærk! Hvis du har gemt din adgangskode på konsollen, kan alle, der bruger din konsol, logge på din konto. Hvis du vil forhindre, at andre i hjemmet bruger din konto uden din tilladelse, kan du tilføje en seks cifre adgangsnøgle til at logge på.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan logger du af Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?