Om energibesparende tilstand og Straks tændt-tilstand

Du kan konfigurere din Xbox One-konsol til at bruge enten strømstyringsplanen Straks tændt eller strømstyringsplanen Energibesparende, alt efter hvad du foretrækker.

Straks tændt-tilstand

Når du har angivet til Straks tændt, kan du:

• Starte hurtigere
  • Vække enheden med din stemme (hvor det er tilgængeligt)
  • Tænde TV- og kabel- eller satellitboks med din konsol

Sådan ændres denne indstilling:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk og start.
  3. Vælg Strømstyring og opstart, og vælg derefter fra rullemenuen Strømstyring for at ændre indstillingen.

Energibesparende tilstand

I energibesparende tilstand er konsollen helt slukket for at spare strøm. I denne tilstand:

• Det tager 45 sekunder at starte konsollen.
  • Du skal trykke på Xbox-knappen for at starte konsollen.

Sådan ændres denne indstilling:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk og start.
  3. Vælg Strømstyring og opstart, og vælg derefter fra rullemenuen Strømstyring for at ændre indstillingen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Om energibesparende tilstand og Straks tændt-tilstand", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?