Skub en disk ud manuelt på din Xbox One

Hvis du ikke kan skubbe disken ud af din Xbox One X, Xbox One S eller originale Xbox One, kan du prøve følgende.

Løsning 1: Genstart, og skub derefter ud

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren.
  2. Vælg System, og vælg derefter Genstart konsol.
  3. Efter genstart skal du trykke på udskubningsknappen tæt på diskpladsen for at fjerne disken.

Hvis din Xbox fryser, skal du trykke på og holde Xbox-knappen nede på forsiden af konsollen, indtil den slukkes. Tryk på Xbox-knappen igen for at genstarte, og tryk derefter på udskubningsknappen.

Løsning 2: Brug en papirclips

Denne video viser, hvordan du bruger en papirclips til at skubbe en disk ud af den originale Xbox One.

Her er, hvad videoen angiver af instruktioner:

1. Vigtigt Tag strømkablet og andre tilsluttede kabler ud.
  2. Fold en stor papirclips ud. Standardclipsen er for kort. Din clips skal nå ca. 5 centimeter.
  3. Sæt enden af papirclipsen ind i udskubningshullet, der – på alle Xbox One-konsoller – findes på konsollens venstre side rundt om hjørnet fra diskpladsen.
    Hullet er sværest at finde på Xbox One S, hvis venstre side er en rist fuld af huller. Start med det hul, der er placeret som det andet fra højre og det andet fra bunden.
Xbox One S

På den originale Xbox One finder du hullet mellem lameller på den venstre side, lige under tilslutningsknappen til trådløse controllere. På grund af lamellernes vinkel skal du se direkte på siden af konsollen for at kunne se hullet.

En tegning af en hånd, der holder en udfoldet papirclips. Den lige ende af papirclipsen peger mod det lille orange rektangel bag ventilationen på den venstre side af en Xbox One-konsol

På Xbox One X kan du tydeligt se hullet, der er under risten i venstre side.

1. Når du skubber clipsen, popper disken ud, men kun en lille smule. Træk den resten af vejen ud ved hjælp af fnugfri klud, så disken holdes ren.

Hvis du vil forhindre, at dette sker igen, skal du sørge for, at disken er ikke klæbende og ikke har en etiket, der er tyk eller skræller af.