Fordelene ved at opgradere til Xbox One X eller Xbox One S

Ud over den mindre størrelse og tilføjelsen af 4K- og HDR-funktioner med ultra høj opløsninger, er her, hvad du får ved at opgradere til Xbox One X eller Xbox One S.

Lodret placering

I modsætning til den oprindelige Xbox One giver både Xbox One X og Xbox one S mulighed for både lodret og vandret placering. Lodret placering kræver dog et stativ. Det er ikke alle konsolpakker, der indeholder sådant et, så du skal muligvis købe det separat.

Tilbehør

Bortset fra de unikke lodrette stativer, der kræves til Xbox One S og Xbox One X, fungerer alt Xbox One-tilbehør sammen med alle Xbox One-konsoller.

Hvis du planlægger at bruge en Kinect-sensor med din Xbox One X eller Xbox One S, skal du have en Kinect-adapter. Du kan finde flere oplysninger under Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One X- eller Xbox One S-konsol.

Når du er klar til at forbinde trådløse controllere, vil du opdage, at knappen på controlleren ikke er ændret, men knappen på de nyere konsoller er blevet flyttet fra siden af konsollen til forsiden af konsollen under tænd/sluk-knappen. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs Xbox One-controller.

Den trådløse Xbox One-controller, der leveres med Xbox One X og Xbox One S fungerer sammen med begge Xbox-konsoller og – via Bluetooth-radio – Windows 10-pc'er. Du kan finde flere oplysninger om at bruge Bluetooth på en pc under Brug af trådløse controllere til Xbox One på en pc.

Hvis du bruger Kinect IR-funktioner til at styre enheder som f.eks. dit TV eller en lyd-/videomodtager, skal du bemærke, at IR-blasting er indbygget foran på Xbox One X og Xbox One S. Hvis du opbevarer din Xbox i et kabinetskab, skal du sikre dig, at konsollens IR-blaster ikke blokeres.

Kompatibilitet med spil, der er udviklet til den oprindelige Xbox One

Alle dine digitale og diskbaserede Xbox One-spil kan bruges på Xbox One X og Xbox One S.

Licenser til digitale spil og apps følger din Xbox-profil, men du skal downloade de spil, du har købt, manuelt. Gå til Mine spil og apps, Klar til at installere, og vælg dem, du ønsker.

4K- og HDR-spil og -film

Hvis du bruger et kompatibel UHD TV, kan du bruge 4K- og HDR-spil (spillet i deres oprindelige opløsning på Xbox One X og opskaleret til 4K på en Xbox One S) og diskbaserede 4K Blu-ray-film. Når der er oprettet forbindelse, genkender din Xbox One X eller Xbox One S automatisk dit TV og beder dig om at opdatere dine skærmindstillinger.

Du kan finde flere oplysninger, herunder oplysninger om konfigurationen, under Fejlfinding af 4K og HDR på Xbox One S.

Ny protokol til trådløst netværk

Foruden de trådløse dual band-protokoller 802.11 a/b/g/n understøtter Xbox One X og Xbox One S også netværksprotokollen 802.11ac. Hvis du har en trådløs AC-router, kan du bruge den til at oprette forbindelse til Xbox Live.