Multitasking på Xbox One

Guiden indeholder flere måder at gøre to ting på én gang på, f.eks. lytte til musik, mens du spiller, udsender dit spil, registrerer klip og skærmbilleder og sporer gennemførelser.

Baggrundsmusik

Start en musikapp, der understøtter baggrundsmusik, f.eks. Groove eller Pandora. Når musikken spiller, kan du starte et spil. Din musik bliver ved med at spille i baggrunden.

Når det gælder afspilningskontrolelementerne, skal du åbne guiden og kigge efter Baggrundslyd under Seneste.

Udsendelse

Hvis du vil udsende dit spil via Mixer, skal du først starte et spil. Åbn derefter guiden, og vælg Mixer-udsendelse > Start udsendelse.

Hvis du vil lave en udsendelse via Twitch, skal du starte et spil og derefter åbne guiden og vælge Twitch under Spil og apps (eller under Seneste, hvis den er der). Vælg derefter Udsend > Start udsendelse.

Game DVR

Når det gælder Game DVR-indstillinger, skal du åbne guiden fra dit spil og derefter:

• Trykke på Y for at få et skærmbillede.
  • Trykke på X for at optage de seneste 30 sekunder.
  • Tryk på Vis-knappen  for at få flere optagelsesindstillinger.

Gennemførelser

Brug sporingsfunktionen til gennemførelser til at overvåge din status, når du spiller. Åbn guiden fra dit spil, og vælg derefter Gennemførelser, og aktivér sporingsfunktionen til gennemførelser.

Du kan få flere oplysninger om sporing af dine gennemførelser under Sporing af gennemførelser i dit spil.

Bemærk I forbindelse med systemopdateringen fra marts 2017 har vi foretaget ændringer i den måde, multitasking virker på Xbox One, herunder fjernelsen af sidestillingsfunktioner.

Ved live tv er du nødt til at se kanalguiden i fuld skærm i stedet for som sidestillet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Multitasking på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?