Fastgør dine favoritter

Favoritter giver dig hurtig adgang til dine favoritspil og -apps. Du kan fastgøre ting fra Mine spil og apps eller fra de senest anvendte elementer på Start eller i guiden.

Tilføje, fjerne og flytte fastgjorte elementer

Sådan tilføjer du et fastgjort element:

1. Markér elementet, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  2. Vælg Tilføj til Favoritter.

Sådan fjernes en favorit:

1. Markér elementet, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  2. Vælg Frigør.

Sådan flyttes en favorit:

1. Markér en favorit, og tryk på Y-knappen på din controller.
  2. Flyt favoritten til det nye sted, og tryk derefter på A-knappen  for at sætte den.

Flyt alle favoritter

Sådan flytter du hele listen over favoritter op eller ned på startskærmen:

1. Markér feltet Favoritter, og tryk derefter på Y-knappen  på din controller.
  2. Brug venstre styrepind på controlleren for at flytte den op eller ned.
  3. Tryk på A-knappen for at bekræfte eller B-knappen for at annullere.

Slet alle favoritter fra Start

Favoritter vises på Start som standard, men du kan slette dem, hvis du ønsker det.

Sådan slettes alle favoritter fra Start:

1. Markér feltet Favoritter, og tryk derefter på Y-knappen  på din controller.
  2. Tryk på X-knappen .

Hvis du på et tidspunkt vil føje dem til startskærmen, skal du blot trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælge ikonet for favoritter og derefter vælge Føj favoritter til start.