Afspil baggrundsmusik på Xbox One

Lyden fra bestemte musikapps vil fortsætte med at blive afspillet, når du bruger andre apps og spil.

1. Start en musikapp, som understøtter baggrundsmusik, så som Spotify eller Pandora.
  2. Når musikken afspilles, kan du starte det spil eller den app, du vil bruge. Musikken vil fortsat spille i baggrunden.

Hvis du vil bruge styrefunktioner som Pause og Spring over, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og derefter fremhæve musikappen. Derfra kan du også justere lydstyrken og åbne musikappen til fuld skærm.

Relaterede problemer

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Afspil baggrundsmusik på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?