Pop op-notifikationer på Xbox One

Pop op-notifikationer på din Xbox One-konsol giver dig besked om hændelser, f.eks. når du modtager en ny meddelelse eller et indgående Skype-opkald.

Når der vises en pop op-notifikation, og du vil læse den, skal du trykke på Xbox-knappen  på din konsol. Hvis du overser pop op-notifikationen, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden og derefter vælge System > Notifikationer for at se den der.

Hvis du vil ændre dine notifikationsindstillinger, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden og derefter vælge System > Indstillinger > Præferencer > Notifikationer. Du kan vælge, hvad der skal ske med individuelle Xbox- og appnotifikationer (eller slå notifikationer helt fra), justere varigheden af pop op-notifikationer og mere.