Sådan kan du genstarte eller slukke og tænde din Xbox One-konsol

Du kan genstarte Xbox-konsollen helt ved at foretage en nulstilling, slukke og tænde konsollen eller frakoble og derefter tilslutte konsollens strømforsyning. En genstart kan løse mange almindelige problemer. Denne proces sletter ikke dine spil eller data.

Genstart din konsol fra strømcenteret

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk Hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du følge vejledningen i fysisk tænd konsollen.

Genstart din konsol fra guiden

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå til System > Indstillinger.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du følge vejledningen i fysisk tænd konsollen.

Sluk og tænd konsollen manuelt

1. Sluk konsollen ved at holde knappen Xbox  foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder. Konsollen slukkes.
Xbox-knappen på forsiden af konsollen er fremhævet.
  1. Tænd din konsol igen ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen eller Xbox-knappen  på din controller.
    Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.

Vigtigt! Hvis konsollen er i Straks tændt-tilstand, vil ovenstående trin slukke konsollen fuldstændigt. Straks tændt-tilstand eller muligheden for at tænde konsollen ved at sige "Xbox tænd" aktiveres først, når du har genstartet konsollen.

Tag konsollens strømkabel ud, og tilslut det igen

1. Sluk Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen  på forsiden af konsollen inde i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag konsollens strømkabel ud. Vent 10 sekunder.

Vigtigt! Husk at vente i 10 sekunder. Dette trin nulstiller strømforsyningen.

3. Sæt konsollens strømkabel i igen.
  4. Tryk på Xbox-knappen på konsollen for at tænde din Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du genstarte eller slukke og tænde din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?