Del dit faktiske navn på Xbox One

Med indstillingen Del mit faktiske navn kan du lade personer på din venneliste se dit faktiske navn og give dem mulighed for at dele det med deres venner. På denne måde bliver det nemmere at finde personer, du allerede kender, på Xbox Live.

Slå indstillingen "Del mit faktiske navn" til

Slå indstillingen Del mit faktiske navn til for at vælge, hvilke venner der skal kunne se dit faktiske navn:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas.
  4. Vælg Profil, og rul derefter til højre til Du kan dele dit faktiske navn.
  5. Vælg den ønskede indstilling i rullelisten.

Bemærk! Dit aktuelle visningsnavn kan ses under Hvordan du ser ud.

Slå indstillingen "Del mit faktiske navn" fra

Du kan når som helst slå indstillingen Del mit faktiske navn fra ved at følge fremgangsmåden i forrige afsnit og vælge Bloker på trin 5.

Indstillingen "Del mit faktiske navn med venner af venner"

Indstillingen Del mit faktiske navn med venner af venner giver dig mulighed for at finde venner, som du måske ikke vidste var på Xbox Live. Den giver også dine venner mulighed for at finde dig via en fælles ven.

Sådan finder du venner via dine venner:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Personer > Venner.
  3. Vælg en vens gamertag, og vælg derefter Se fuld profil.
  4. Rul til højre til Social, og vælg derefter Følger for at se personer, din ven følger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis der er en bestemt person på min venneliste, som jeg ikke deler mit faktiske navn med, men min ven gør det, kan denne person så se mit faktiske navn via min vens venner?

Nej. Dit faktiske navn er skjult for denne person, uanset om din ven deler faktiske navne med denne person. Dine præferencer har forrang.

Hvordan kan jeg vide, om en person kan se mit faktiske navn?

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Personer > Venner.
  3. Vælg denne persons gamertag.
  4. Vælg Kan de se mit navn? i rullelisten Rapportér eller bloker.

Den viser, om personen kan se dit faktiske navn, og hvilken ven der deler dit navn. Hvis du vil ændre tilladelsen til at dele dit faktiske navn for denne person, kan du gøre det her.

Kan jeg vælge, at en bestemt person ikke må se mit faktiske navn, selvom personen ikke findes på min venneliste?

Ja. Hvis du vil blokere en bestemt person, så han eller hun ikke kan se dit faktiske navn, skal du føje denne person til din blokeringsliste ved at vælge Bloker under Rapportér eller bloker på personens gamerkort. Se Se, hvordan du slår lyden fra for eller blokerer andre spillere på Xbox Live.

Kan personer se mit barns faktiske navn?

Nej. Mindre børn kan ikke dele deres faktiske navne. En teenager kan dele sit faktiske navn, men kun hvis en voksen i familien slår delingsindstillingen til på teenagerens konto.

Hvordan kan jeg redigere visningen af mit faktiske navn?

Du kan redigere indstillingerne for, hvordan dit navn vises, på account.microsoft.com/profile. Vælg Dine oplysninger og Rediger navn, og opdater derefter det navn, som andre skal kunne se.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Del dit faktiske navn på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?