Softwarelicensaftale

XBOX-SOFTWARELICENSVILKÅR

VED AT BRUGE DIN XBOX-KONSOL, KINECT-SENSOR eller autoriseret tilbehør (som defineret nedenfor), ACCEPTERER DU DENNE SOFTWARELICENS. FØR DU KONFIGURERER, SKAL DU LÆSE DENNE SOFTWARELICENS OMHYGGELIGT. HVIS DU IKKE ACCEPTERER DENNE SOFTWARELICENS, MÅ DU IKKE BRUGE DIN XBOX ONE, XBOX 360, KINECT TIL XBOX eller autoriseret tilbehør. RETURNER DEN I SÅ FALD I UBRUGT STAND TIL DIN FORHANDLER ELLER MICROSOFT FOR AT FÅ DIN BETALING REFUNDERET. Kontakt Microsoft på: http://support.xbox.com.

1. Definitioner

(a) "Xbox-konsol" betyder en Xbox One-, Xbox 360- eller en original Xbox-konsol.

(b) "Kinect-sensor" betyder en ny Kinect for Xbox Foo-sensor, der er købt hos en autoriseret forhandler.

(c) "Autoriseret tilbehør" betyder Microsoft-mærket Xbox One- eller Xbox 360- eller Xbox-hardwaretilbehør og Microsoft-licenseret, tredjepartsmærket Xbox One- eller Xbox 360- eller Xbox-hardwaretilbehør, hvis emballage bærer det officielle "Licenseret til Xbox"- og/eller "Designet til Xbox"-logo.

(d) "Autoriserede spil" betyder Xbox-spil på spildiske, som er udgivet eller licenseret af Microsoft, og spilindhold, der er hentet fra Microsofts Xbox Live-tjeneste eller webstedet xbox.com (f.eks. avatarer, spil, som kan hentes, spiludvidelser osv.).

(e) "Xbox-software" betyder præinstalleret software i Xbox-konsollen eller autoriseret udstyr, herunder eventuelle opdateringer, som Microsoft kan gøre tilgængelige fra tid til anden.

(f) "Uautoriseret tilbehør" betyder alt hardwaretilbehør, der ikke er autoriseret tilbehør, bortset fra at USB-hukommelsesstik, digitale kameraer, der bruges til at lave fotos eller film, og musikafspillere, der bruges til at afspille musik eller vise fotos eller videoer, ikke er uautoriseret tilbehør.

(g) "Uautoriserede spil" betyder alle spildiske, hentede spil og spilindhold eller andre medier, der ikke er autoriserede spil.

(h) "Uautoriseret software" betyder enhver software, der ikke er distribueret af Microsoft via Xbox One-, Xbox 360- eller Xbox-spildiske eller udgivet eller licenseret af Microsoft, Microsofts Xbox Live-tjeneste eller webstedet Xbox.com.

(i) "Du" betyder brugeren af en Xbox-konsol, Kinect-sensor eller autoriseret tilbehør.

2. Licens

(a) Xbox-softwaren gives i licens til dig, men sælges ikke. Du har licens til at bruge Xbox-softwaren udelukkende som præinstalleret i din Xbox-konsol eller autoriseret tilbehør og opdateret af Microsoft fra tid til anden. Du må ikke kopiere eller foretage reverse engineering af Xbox-softwaren.

(b) Som betingelser til denne Xbox-softwarelicens accepterer du, at:

(i) Du vil ikke bruge uautoriseret tilbehør eller uautoriserede spil. De vil muligvis ikke fungere eller kan stoppe med at fungere permanent efter en Xbox-softwareopdatering.

(ii) Du ikke vil bruge eller installere uautoriseret software. Hvis du gør det, vil din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller det autoriserede tilbehør muligvis stoppe med at fungere permanent med det samme eller efter en senere Xbox-softwareopdatering.

(iii) Du ikke vil forsøge at omgå eventuelle tekniske begrænsninger, sikkerhed eller antipiratkopieringsmekanisme i Xbox-konsollen, Kinect-sensoren eller det autoriserede tilbehør. Hvis du gør det, vil din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller det autoriserede tilbehør muligvis stoppe med at fungere permanent med det samme eller efter en senere Xbox-softwareopdatering.

(iv) Microsoft kan bruge tekniske foranstaltninger, herunder Xbox-softwareopdateringer, for at forhindre brug af uautoriseret tilbehør og uautoriserede spil og for at beskytte de tekniske begrænsninger, sikkerhed og antipiratkopieringsmekanismer i Xbox-konsollen, Kinect-sensoren eller det autoriserede tilbehør.

(v) Microsoft kan opdatere Xbox-softwaren fra tid til anden og uden forudgående varsel til dig, f.eks. for at opdatere eventuelle tekniske begrænsninger, sikkerhed eller antipiratkopieringsmekanismen.

3. Garanti.

Xbox-softwaren er dækket af garantien for din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller det autoriserede tilbehør, og Microsoft giver ingen anden garanti eller betingelse for Xbox-softwaren. Ingen andre kan give nogen garanti eller betingelse på vegne af Microsoft.

4. FRASKRIVELSE AF VISSE SKADER

MICROSOFT ER IKKE ansvarlig FOR NOGEN INDIREKTE, TILFÆLDIGE ELLER SPECIELLE SKADER ELLER FØLGESKADER, TAB AF DATA, BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER, FORTROLIGHED ELLER FORTJENESTE ELLER NOGEN MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE XBOX-SOFTWAREN. DISSE FRASKRIVELSER GÆLDER, SELVOM MICROSOFT ER GJORT OPMÆRKSOM PÅ MULIGHEDEN FOR DISSE SKADER, OG SELVOM EVENTUELLE BEFØJELSER IKKE OPFYLDER DERES EGENTLIGE FORMÅL. Nogle lande tillader ikke undtagelsen eller begrænsningen for tilfældige skader eller følgeskader, så denne begrænsning eller undtagelse gælder muligvis ikke for dig.

Disse vilkår gælder i det omfang, det er tilladt ved lov, medmindre det er forbudt ved lov. Disse vilkår ændrer ikke dine rettigheder i henhold til lovgivningen i dit land, hvis lovgivningen ikke giver tilladelse til denne ændring.

5. Territorium og valg af lovgivning.

Denne licens er kun gyldig i det land, hvor du købte din Xbox-konsol, Kinect-sensor og/eller autoriseret tilbehør. Licensen er underlagt og oprettet iht. til lovgivningen i dit land, uanset om den er i konflikt med lovgivningens principper.