Xbox One-systemindstillinger

På denne side beskrives systemindstillingerne på din Xbox One-konsol. Med disse indstillinger kan du få mere at vide om og styre nogle af din konsols kernefunktioner.

Du kan få adgang til systemindstillingerne ved at trykke på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden og derefter vælge System > Indstillinger > System.

Konsoloplysninger

Her kan du finde oplysninger, som du skal bruge til at registrere og fejlfinde din konsol, herunder serienummer, konsol-id, OS-version, Xbox Live-enheds-id og andet.

Navn

Her kan du indstille enhedens navn, der identificerer konsollen, når der er flere Xbox One-konsoller på samme netværk.

Nulstil konsol

Vælg denne indstilling for enten at:

• Nulstille og bevare mine og apps: dette er din primære valgmulighed ved fejlfinding. Den nulstiller operativsystemet og sletter alle potentielle beskadigede data uden at slette dine spil og apps.
  • Nulstille og fjerne alt: Denne indstilling sletter alle konti, apps, spil, gemte spil (som ikke er blevet synkroniseret med skyen) og indstillinger og genstarter derefter konsollen.

Vigtigt! Denne indstilling bør kun bruges sjældent, og den må ikke benyttes som et fejlfindingstrin.

Tillad rapportering af ydelsesdata og fejl

Markér dette felt for at sende data Microsoft for at rette og forbedre Xbox One baseret på din anvendelse og de fejl, der opstår.

Opdateringer og downloads

Du kan se, om konsolopdateringer er tilgængelige her, og hvornår konsollen sidst blev opdateret. Markér felterne for "Hold min konsol opdateret" og "Hold mine spil og apps opdateret", hvis du ønsker automatiske opdateringer.

Du kan også finde indstillinger for ekstern download i dette afsnit.

Sprog og placering

Med indstillingerne under sprog og placering kan du ændre det sprog, der benyttes til at vise oplysninger på konsollen. Hvis du flytter til en anden tidszone eller region, skal du opdatere dine konsolindstillinger her.

Indstillingen Talt sprog bestemmer det sprog, der vises til stemmekommandoer, mens indstillingen Tastatur-sprog bestemmer det sprog, du skriver med.

Tid

Tidszone

Denne indstilling viser, hvilken tidszone der i øjeblikket er valgt på konsollen.

Tilpas automatisk til sommertid

Du kan vælge, at konsollen skal skifte automatisk til sommer/vintertid.

Systemtid

Der er ikke adgang til systemtidsindstillingerne (vises "gråtonet"), når du har forbindelse til Xbox Live. I det tidsrum bruger din konsol "net time", som hentes automatisk fra tidsserverne online. De tidsindstillinger, du kan ændre, når du ikke har forbindelse til Xbox Live, er Tid og Dato.

Lager

Ryd lokalt gemte spil

Denne slette alle gemte spil på konsollen. Det kan du få brug for at gøre, hvis et spil ikke kan startes, fordi der er en fejl i det gemte spil.

Ryd lokalt Xbox 360-lager

Denne sletter gemte Xbox 360-spil og din profil fra konsollen. Det kan du få brug for at gøre, hvis et spil ikke kan startes pga. en fejl i det gemte spil.

Skab mere plads

Denne indstilling giver dig mulighederne for at fjerne gamle tilføjelsesprogrammer og formindske visse spil.

Du kan også se et felt til højre, der repræsenterer de lagerenheder, der er føjet til din konsol. Markér enheden, og tryk derefter på A-knappen for at se en menu med indstillinger.

Cortana-indstillinger

Slå Cortana til, og juster søgeindstillingerne her.

Bemærk! Xbox Skill for Cortana er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sikkerhedskopiering og overførsel

Denne indstilling gør det muligt at sikkerhedskopiere og gendanne din konsols indstillinger på din eksterne lagerenhed.

Du kan også udføre en netværksoverførsel, og slå muligheden for at hente 4K spilindhold til fra denne indstilling.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-systemindstillinger", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?