Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Nedenstående liste viser dig det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med systemopdateringer fra midt i 2015 til nu.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion findes i den anden række.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

OS-version: 10.0.16299.4037 (rs3_release_xbox_dev_1711.171110-1615)

Udgivelsesdato

11/16/2017

Gem mig

Indstillinger på din hjemmekonsol – herunder TV og OneGuide – gemmes nu automatisk i clouden, når du logger på. Når du konfigurerer en ny Xbox, spørger vi, om du du vil anvende dem.

Få hurtigere konfiguration

Nu kan du bruge Xbox-app på iOS eller Android til at afslutte konfigurationen på en ny Xbox, mens den henter den første opdatering på dag et. Se efter indstillingen, når opdateringen starter.

Brug af klubber

Ud over spil og venner kan du nu føje klubblokke til Start. Du kan tilføje dem fra både guiden og selve klubben.

Giv spil som gave

Vil du lege julemand? Giv et gavekort fra Microsoft Store, herunder de fleste digitale spil, holdbar DLC, Xbox Live Gold og Xbox Game Pass Søg efter knappen "Køb som gave", og send ting til venner og familie.

Må jeg ikke nok gerne?

Nu kan børn nu bede deres forældre om at købe spil og apps til dem med indstillingen "Spørg en forælder" til onlinesikkerhed. Forældre kan administrere deres børns beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger for onlinesikkerhed under Indstillinger > Konto > Familie (eller gå til account.microsoft.com/family).

Tiden er kommet

Skærmtider give et barn mulighed for at bede om mere tid, når den løber ud, men forælderen skal udfylde anmodningen på konsollen. Nu kan børn bede om mere tid i en mail, og du kan godkende (eller afvise) derfra. Hvis du vil konfigurere en skærmtid til din familie, skal du gå til account.microsoft.com/family.

Usynlig

Vi har hørt dig! Nu kan du skjule dine spil med ulåste gennemførelser fra den personlige og offentlige visning af din profil.

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 16299.3031 (rs3_release_xbox_dev_1710.171012-1520)

Frigivelsesdato

10/16/2017

Start, som du ønsker det

Start har et nyt udseende og nye funktioner, der er hurtigere og mere personlige end nogensinde før.

Se dine seneste aktiviteter med et enkelt blik, og skift hurtigt mellem Start, Mine spil og apps samt sociale funktioner. Opdag nye ting at gøre på Xbox Live, der er skræddersyet til dine spil og interesser. Føj dine favoritspil, venner og meget andet til skærmen Start, hvilket gør det nemmere at holde trit med det, der interesserer dig.

Ny og forbedret guide

Med det nye layout kan du hurtigt gå gennem faner med venstre styrepind eller kantknapper i stedet for at flytte frem og tilbage på de lodrette faner. Brug de nye pop op-vinduer til at gå til dybere niveauer direkte i guiden.

Forbedringer i Game DVR

Optag gameklip og skærmbilleder direkte til en ekstern harddisk, som du derefter kan slutte til en pc, og find dem nemt på fanen Udsend og optag i guiden

Mere konkurrence

Deltage i Xbox Arena-turneringer direkte fra guiden, og øg konkurrencen med nye turneringsindstillinger til World of Tanks, Injustice 2 og Halo Wars 2.

Bliv større

Del og få vist gameklip og skærmbilleder i en ny moderne fuldskærmsvisning.

Udsend selv

Nu kan du bruge et almindeligt USB-webcam til at udsende selv sammen med dit gameplay på Mixer – og du kan gøre det i 1080p-opløsning på alle Xbox One.

Og i Mixer-hubben kan du gennemse dine udsendelser, så du kan se, hvad du kan lide, før du deltager.

Bliv klar til Xbox One X

Vi har introduceret nye muligheder for at spare tid, når du flytter fra én Xbox One til en anden, så du kan genoptage spillet hurtigere efter flytningen.

Eksisterende Xbox One-ejere kan sikkerhedskopiere deres vigtige indstillinger til et eksternt drev, så de er klar til at blive anvendt på den nye Xbox under installationen. Du kan også overføre dine favoritspil til et eksternt drev, så de er klar til at blive spillet med det samme på din nye Xbox.

Hvis du ikke har en ekstern harddisk, kan du bruge dit hjemmenetværk til at overføre spil fra én konsol til en anden.

Og hvis du har 4K-spil, kan du downloade 4K-indhold på forhånd vha. et eksternt drev eller dit hjemmenetværk, så du er klar til at spille med det samme.

Udvidede Xbox One-spil

Udvidede Xbox One X-spil er optimeret, så du kan få fuldt udbytte af verdens stærkeste konsol. De er lette at finde i Store, og du kan sortere og filtrere dem i dine spil og apps.

Xbox Assistent

Den nye app Xbox Assistent indeholder tilpassede tip og hjælp, smarte meddelelser, community-tip og værktøjer til fejlfinding.

Få tip fra community til de spil, du spiller, herunder hjælp med gennemførelser. Vis status for Xbox Live-tjenester og -apps, håndter problemer hurtigst muligt med forudsigelige meddelelser, gennemse emner i Hjælp, og løs hurtigt problemer med intelligente fejlfindingsværktøjer.

OS version: 10.0.15063.4103 (rs2_xbox_rel_1706.170830-1908)

Frigivelsesdato

9/6/2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS version: 10.0.15063.4102 (rs2_xbox_rel_1706.170822-1237)

Frigivelsesdato

8/29/2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.15063.4082 (rs2_release_xbox_1706.170707-1139)

Frigivelsesdato

07/13/2017

Lav dine egne turneringer

Hvis du er ejer eller administrator af en klub, kan du oprette Arena-turneringer på et øjeblik. Du skal bare gå til din klub, vælge fanen Turneringer, vælge Opret turnering, vælge Killer Instinct, og derefter tilpasse din turnering – navn, starttidspunkt, og andre detaljer. Når du er færdig, vises din turnering under fanen Turneringer i din klub.

(Hvis du ikke har en klub, kan du oprette en – det tager kun et par minutter. Du kommer i gang ved at trykke på knappen Xbox for at åbne guiden. Vælg derefter Start. Vælg fanen Community, vælg Klubber på Xbox, vælg derefter Opret en klub.

Føj et brugerdefineret billede til din profil

Tilpas din profil med et brugerdefineret billede. Tilslut en USB-enhed med dit valgte billede eller download det fra OneDrive (tilgængelig i Store under Apps). Gå derefter til din profil, og vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du udskifter din avatar med et brugerdefineret billede).

Vælg Upload et brugerdefineret billede, og følg vejledningen for at tilføje dit eget billede.

Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for voksne personers Microsoft-konti.

Log på med din personlige controller

Har du en controller, som du bruger mest? Sammenkæd denne controller med din profil, så du bliver logget på automatisk, når den tændes. Du sammenkæder din personlige controller ved at trykke på knappen Xbox , og gå til Indstillinger > Login, sikkerhed og adgangsnøgle.

Underholdningscenter i hjemmet

Hubben OneGuide kaldes nu Underholdning. Denne ændring afspejler de mange måder, du kan få de nyeste film og TV-programmer på Xbox. Du kan stadig oprette forbindelse til din digitalt kabel-tv-boks for at gennemse Xbox-programguiden, som stadigvæk kaldes OneGuide. Nu skal du imidlertid åbne den via hubben Underholdning.

OS-version: 10.0.15063.2022 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170501-1052)

Frigivelsesdato

05/05/2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.15063.2019 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170407-2038)

Frigivelsesdato

04/13/2017

Flere indstillinger for aktivitetsfeed

Er du usikker på, om du ønsker, at et bestemt opslag skal vises i dit aktivitetsfeed? Skjul det. Markér opslaget, og vælg Indstillinger > Skjul. Eller måske vil du kun se visse typer af opslag. Gå til toppen af dit feed, vælg filterknappen, og vælg dine præferencer.

Hvis der er et opslag, du virkelig ønsker, at andre skal se, kan du fastgøre det øverst i aktivitetsfeedet i din profil eller i en klub. Markér opslaget, og vælg Indstillinger > Fastgør til klub. Dit opslag vises øverst, indtil nogen fjerner eller erstatter det.

Brug af Kikker efter gruppe-opslag igen

Tryk på knappen Xbox , og gå til Grupper > Se historik, hvor du ser Kigger efter gruppe-opslag, du har oprettet eller vist interesse for, og vælg så et opslag, du vil bruge igen.

Filtrer dine spil

I dine spil og apps skal du vælge, om du vil se alle spil, spil, der er lavet til Xbox One, eller blot dine Xbox 360-spil, der fungerer på Xbox One. Dette fungerer både for spil, du har installeret, og for alt, hvad der findes på din liste over spil, der er klar til at blive installeret.

Nye indstillinger for Oplæser og Forstørrelsesglas

Vælg en stemmehøjde og personlighed for oplæseren, når du bruger Xbox One. Når du får vist skærme med Forstørrelsesglas, kan den indzoomede del af din skærm nu følge navigationen af din controller, så du ikke behøver slå Forstørrelsesglas til og fra. Se de nye indstillinger i Indstillinger > Øget tilgængelighed.

Vises offline direkte fra guiden

Få det til at se ud som om, du ikke er logget på Xbox Live: Åbn guiden, gå til toppen, vælg dig selv, og vælg Vises offline. Vælg den igen for at vise dig som online. Hop til din profil, dine medlemskaber og din kontostyring fra samme sted.

OS-version: 10.0.15063.1005 (RS2_RELEASE_XBOX_1703.170323-1228) fre

Frigivelsesdato

03/29/2017

Åbning af guiden
Få adgang til dine yndlingsting overalt med ét tryk på en knap. Xbox-knappen fører dig nu direkte til guiden, så du hurtigere kan få adgang til dine spil og apps. Hvis du vil gå Start, skal du blot trykke på knappen Xbox og derefter vælge Start.

Mixer
Vi præsenterer Mixer-udsendelse, der er en nem og hurtig måde at udsende spillet på, så brugerne kan se dig spille i realtid hvor som helst. Mens du spiller et spil, skal du bare starte guiden og rulle ned til Mixer udsendelse for at vise, hvor god du er.

Copilot
Nu kan du kæde to controllere sammen og bruge dem som én ved hjælp af Copilot.

I Indstillinger skal du gå til Kinect og enheder > Enheder og tilbehør. Vælg derefter Enhedsoplysninger > Tænd co-pilot, og vælg co-pilotens controller. Begge controllere styrer nu spillet sammen.

Sporing af gennemførelser
Den nye sporingsfunktion til gennemførelser gør det mulig at holde øje med dine foretrukne gennemførelser og spille på samme tid. Flyt den rundt på skærmen. Du bestemmer selv. Du også styre, hvor mange gennemførelser der vises, og niveauet af gennemsigtighed – vælg en fremtrædende placering, eller lad det tone ud i baggrunden.

Tryk på Xbox-knappen , og gå til Gennemførelser for at slå sporingen til.

Cortana
Du kan nu angive påmindelser på Xbox One, så du ikke går glip af nogen spilmuligheder. Påmindelserne vises, uanset hvor du bruger Cortana: pc, telefon eller Xbox.
Cortana understøtter også flere gruppekontrolelementer. Sig "Hej Cortana, inviter gruppe til spil" for at tilføje deltagere uden at afbryde spillet.

Game DVR
Vi har gjort det nemmere at lave gameklip: tryk blot på Xbox-knappen . Derfra tager din controllers Y-knap et skærmbillede, X-knappen gemmer de seneste 30 sekunder, og Vis-knappen viser de Game DVR-indstillinger, du kender og holder af. Det gælder lige fra at starte en optagelse til at gemme de seneste 5 minutters spil.

Grænser for skærmtid
Grænser for skærmtid giver dig mulighed for at begrænse antallet af timer og tidspunkter på dagen, dit barn kan spille. Du aktiverer indstillingen ved at logge på account.microsoft.com/family og klikke på Skærmtid for en hvilken som helst børnekonto. Angiv derefter Xbox Skærmtid til Til, og indstil dit barns grænser pr. dag. Når din konsol er blevet opdateret, vil den begynde at håndhæve disse grænser.