Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Nedenstående liste viser dig det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med systemopdateringer fra 2019 til nu.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion findes i den anden række.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

OS-version – 10.0.18363.7194 (19h1_release_xbox_dev_1910.18363.7194.190929-1945)

Frigivelsesdato

8-10-2019

Smartere ønskeliste

Fra nu af modtager du en meddelelse, når der er rabat på noget på din ønskeliste i Microsoft Store. Gå aldrig glip af et godt tilbud igen.

Mixer-integration

Mixer og Xbox One er yderligere integreret med en fuld Mixer-visningsoplevelse direkte på dashboardet med fokus på hastighed og enkelhed. Det er ikke nødvendigt at åbne en separat app til din streaming.

Fleksible optageindstillinger

Du har nu mere kontrol over, hvad der bliver hentet og optaget i spil. Under Indstillinger > Præferencer > Optag og del kan du vælge mellem "Mine skærmklip", "Mine skærmklip eller spil" og "Optag ikke".

Anbefalede spil på Xbox Game Pass

Hvis der er et spil på Xbox Game Pass, du synes, at dine venner skal spille, så anbefal det! Når du åbner Xbox Game Pass, skal du vælge et spil og vælge Del. Send derefter din meddelelse med de ekstra kommentarer, du vil tilføje.

Hej Cortana, det har været virkelig

Fra og med oktober-opdateringen vil Cortana ikke længere være tilgængelig på Xbox, bortset fra den digitale assistent for den intelligente højttaler Harmon Kardon Invoke.

Men stemmeinteraktionen vil dog stadig være mulig for dem, der har en Kinect-sensor, ved hjælp af Xbox-stemmekommandoer. Du kan få vist en liste over oprindelige stemmekommandoer i Xbox-stemmekommandoer med Kinect.

Alle enheder med Amazon Alexa kan også konfigureres til at bruge stemmekommandoer sammen med din Xbox. Du kan se, hvordan du gør, under Konfigurer Alexa for Xbox One.

Tidligere systemopdateringer

OS-version – 10.0.18362.6065 (19h1_release_xbox_dev_1908.190807-1720)

Frigivelsesdato

13-08-2019

Tag en pause

Den nye pausepåmindelse i Indstillinger giver dig mulighed for at angive en timer, der minder dig om at tage en pause efter et bestemt tidsrum på konsollen. Timeren genstartes, hvis du logger af eller slukker konsollen. Du vælger intervallet – 30 minutter til to timer.

OS-version – 10.0.18362.5047 (19h1_release_xbox_dev_1907.190628-1920)

Frigivelsesdato

7/8/2019

OS-version – 10.0.18362.4050 (19h1_release_xbox_dev_1906.190607-1330)

Frigivelsesdato

13/6/2019

OS-version – 10.0.18362.3055 (19h1_release_xbox_dev_1905.190510-1845)

Frigivelsesdato

16-5-2019

Spil senere

Med så mange fantastiske spil, du kan vælge imellem i kataloget over Xbox Game Pass, kan det være svært at holde styr på alle de spil, du kan spille. Med Spil senere kan du oprette en liste over spil, som du kan spille senere, når du har tid. Administrer din samling fra Xbox-konsollen eller Game Pass-mobilappen, og download dine spil, når du er klar.

Vennelisten viser, hvor dine venner spiller

Vi har tilføjet ikoner på vennelisten for andre platforme, som dine venner aktuelt spiller på. Disse ikoner vises kun for de platforme, som du ikke får vist vennelisten på i øjeblikket. Hvis du f. eks. er logget på Xbox One, vises ikoner for venner, der er logget på deres pc eller mobilenhed, og dine venner får vist et ikon på deres venneliste, som angiver, at du bruger Xbox One.

Meddelelsesanmodninger

Prioriter meddelelser fra vennerne og alle andre, du vil kommunikere med, mens du adskiller meddelelser fra personer, du ikke kender, til en fane med meddelelsesanmodninger.

Som del af denne opdatering fjernes alle tidligere gruppemeddelelser (dine personlige meddelelser bliver ikke påvirket). Hvis du vil sikkerhedskopiere alle tidligere gruppemeddelelser, kan du kopiere og indsætte dem i Xbox.com i en begrænset periode.

Bedre sortering i Mine spil og apps

Vi har gjort det nemmere for dig at finde det indhold, du søger efter. I Mine spil og apps indeholder titler ikke længere artikler som "a", "an" eller "the", når du bruger visningerne Sorter A-Z eller Gruppering efter bogstav. "The Witcher" findes f. eks. nu under "W" i stedet for "T".

OS-version – 10.0.18362.2018 (19h1_release_xbox_dev_1904.190410-1845)

Frigivelsesdato

4-16-2019

Konsolgenstart

Vi har opfyldt jeres ønske! Der er nu mulighed for en fuld genstart af fuldt konsollen på strømstyringsskærmen (tryk på og hold Xbox-knappen nede på controlleren).

Strømlinede opgaver

Du kan nu Game Pass-opgaver direkte fra Game Pass-hubben samt fra din profil. Du skal blot vælge Game Pass og derefter rulle ned og vælge Opgaver – vis alle.

Forbedringer af konsollens tastatur

Vi har opdateret det virtuelle tastatur på konsollen, så det fylder mindre på skærmen, og du selv kan placere det omkring tekstfelter på en smart måde.

Nemmere fjernelse

Vil du installere noget nyt, men står over for en fuld harddisk? Nu, i stedet for først at skulle vælge, hvad der skal fjernes, foreslår vi elementer, du kan fjerne, der kan frigøre tilstrækkelig plads på harddisken. Og her er det smarte – når det er gjort, begynder vi automatisk at installere dit nye spil eller din nye app!

Genvej til Xbox One-mediefjernbetjening

Xbox One-mediefjernbetjeningen er blevet opdateret, så du kan omprogrammere OneGuide-knappen til at starte en medieapp i stedet for OneGuide. Dette er en smart genvej til at springe over til dine foretrukne medieapp og starte visningen.

OS-version - 10.0.17763.4088 (rs5_release_xbox-dev_1902.190303-1935)

Frigivelsesdato

5-3-2019

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version - 10.0.17763.4085 (rs5_release_xbox_dev_1902.190131-1620)

Frigivelsesdato

12-2-2019

Audio

• Tilføjet pålidelighedsrettelser til Cortana.
  • Når en hovedtelefon tages ud under videoafspilning, medfører det ikke længere lydtab, før videoafspilningen fryser.
  • Foretaget opgraderinger af audiosystem, når der skiftes fra Startside til et spil eller en app.

Cortana

• Forbedret Cortanas følsomhed over for kommandoer.

Konsol

• Løst et problem, der har medført, at nogle konsoller uventet gik ned.

Startside

• Forbedret ydeevne på dashboardet Startside.

Mus

• Forbedret musens følsomhed for at reducere forsinkelse.

Mine spil og apps

• Forbedret installationsoplevelsen for forskellige FastStart-titler.
  • Løst et problem i nogle spil (f.eks. Resident Evil 0), hvori cutscenes ville give fejl og medføre, at spillet blev låst.
  • Har et løst et problem for at sikre, at visse apps som Avatar Editor og Microsoft Rewards fungerer, første gang de startes.

System

• Løst et problem, hvor nogle brugere har modtager E203-fejlen, når de foretager en systemopdatering.
  • Forbedret ydeevne på netværksporten.
  • Forbedret ydeevne og pålidelighed af funktionen Gem spil, når spil afbrydes midlertidigt.
  • Forbedret hastighed og ydeevne af Mine spil og apps.
  • Forbedret ydeevne for skærm ved inaktivitet.
  • Forbedret visuel ydeevne for 4K i spil.
  • Forbedret ydeevne af guiden på Startside.

Video

• Fejlrettelser til at forbedre effektiviteten og ydeevnen af Game DVR.

Andre systemopdateringer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?