Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Nedenstående liste viser dig det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med systemopdateringer fra midt i 2015 til nu.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion findes i den anden række.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

OS-version: 10.0.17763.3062 (rs5_release_xbox_dev_1811.181109-1527)

Udgivelsesdato

11-14-2018

Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One

Udviklere har nu mulighed for at medtage muse- og tastaturinput i deres Xbox One-spil.

Fortnite og Warframe viser vejen med novemberopdateringen i form af Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder og X-Morph Defense får understøttelse senere i november.

Forbedringer i Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa

Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa startede sidste måned i USA, og med novemberudgivelsen har vi det første sæt opdateringer.

• Sig "Hey Cortana, pair my Xbox" til enhver Cortana-enhed, og så vil Cortana automatisk registrere og danne par med din Xbox – ingen logføring er nødvendig.
  • Xbox-færdigheden for Alexa har fået understøttelse af spillere i Storbritannien med tilføjelsen af talegenkendelse af britisk engelsk. For at komme i gang med Alexa skal du blot sige "Alexa, open Xbox".
  • Den nye navigationstilstand gør det muligt at din stemme som din controller. Tryk på knapperne (A, B, X, Y), og naviger rundt i din konsol (op, ned, venstre, højre) – sig "Start navigation mode" eller "Press [knappens navn]" for at prøve den!

Amazon Music-appen kommer til Xbox One

Amazon Music lancerer en helt ny app til Xbox One i USA. Amazon Music-appen til Xbox giver abonnenter på Amazon Music Unlimited mulighed for at streame mere end 50 millioner sange og tusindvis af afspilningslister og stationer via deres Xbox One-serie af enheder. Prime-medlemmer kan også bruge appen til at streame mere end to millioner sange og hundredvis af afspilningslister og stationer uden yderligere omkostninger på deres medlemskab af Prime Music.

Søgeudvidelse

Søg på startside omfatter nu resultater fra Xbox Assist og spil, du har "Ready to Install" eller i øjeblikket ejer som del af dine medlemskaber, herunder Xbox Game Pass, EA Access mv.

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 10.0.17763.2023 (rs5_release_xbox_dev_1810.181009-1510)

Frigivelsesdato

11/10/2018

Ny Xbox Avatarer er ankommet

Den nye Xbox Avatarer-app er ændret og indeholder en hidtil uset mængde af indbyggede tilpasningsindstillinger, som vil fortsætte med at vokse. Xbox Avatar Editor indeholder mange forskellige kropstyper, så du kan skræddersy din avatar, så den bliver præcis, som du ønsker den.

Tag et billede af din avatar i Fotoautomat for at anvende det som gamerbillede. Her kan du desuden vælge forskellige stillinger, som kan sættes på pause og forbedres, med endnu mere kontrol end tidligere. Styrefunktioner til at rotere og zoome hjælper dig med at opnå præcis det udseende, du ønsker, og med et stort udvalg af baggrundsfarver kan du nemt skabe de rigtige rammer. Vælg det humør, som din avatar skal have.

Du kan også sammenligne og vælge mellem avatargenerationer i den nye Xbox Avatar Editor. Hvis du føler dig knyttet til din nuværende avatar, er alt indhold fra din oprindelige avatars skab stadig tilgængeligt i appen Originale Xbox-avatarer på Xbox One og Windows 10.

Alexa og Cortana viser deres Xbox-færdigheder frem

Nu kan du bruge Alexa- og Cortana-aktiverede enheder til at interagere med Xbox uden Kinect og hovedtelefoner. Med Xbox-færdigheden kan du bruge din stemme til at tænde eller slukke din Xbox, regulere lydstyrken, starte spil og apps, starte og stoppe udsendelser på Mixer, tage skærmbilleder med mere.

Lad os sige, at du har Xbox-færdigheden aktiveret på din Echo. Bare sig "Alexa, launch Forza horisonten 4", og din Xbox tændes, logger dig på og starter Forza Horizon 4.

Du starter stemmekonfiguration for Alexa ved at sige "Alexa, open Xbox". For Cortana skal du sige "Hey Cortana, open Xbox".

Dolby Vision-videostreaming kommer til Xbox One

Med Dolby Vision kan udvalgte TV'er bringe HDR et niveau op med scenepræcision og nøjagtighed i forhold til standard-HDR. Hvis du har et TV, der understøtter den nyeste version af Dolby Vision, og et premiumabonnement på Netflix, er det bare at gå i gang og opleve Dolby Vision.

Oplæser understøtter nye sprog

Vi har tilføjet understøttelse af fem yderligere sprog for Oplæser på Xbox One: spansk, portugisisk, polsk, svensk og hollandsk. Vi har også tilføjet australsk engelsk for Oplæser udover amerikansk og britisk engelsk.

Søgning omfatter spil, du ejer

Søgning er udvidet til at omfatte spil, der er "Klar til at installere", eller som aktuelt er ejet som del af dine medlemskaber, herunder Xbox Game Pass, EA Access med mere. Det er nemmere end nogensinde at finde det spil, du søger efter, og starte med at spille.

Klar til at installere-opdatering

Vi har gjort afsnittet Klar til at installere i Mine spil og apps til en del af fanerne for dine spil, apps og medlemskaber. Denne justering skulle gøre det nemmere hurtigt at søge og identificere, hvad der er tilgængeligt til at spille lige nu i forhold til, hvad der først skal installeres.

OS version: 10.0.17134.4071 (rs4_release_xbox_dev_1806.180802-1822)

Udgivelsesdato

08-13-2018

Startside

Har lavet stabilitetsforbedringer af guiden på startside for at forhindre, at grupper går ned, og at anden guidefunktionalitet bliver ustabil.

Mine spil og apps

Har løst et problem, hvor bestemte spil og apps ikke ville starte og ikke gav nogen fejlkode. Fejlen krævede, at spillet skulle fjernes og geninstalleres.

Løst et problem, hvor Store-appen ville give fejl under start eller søgning med fejlen (0x80070bfa).

Beskedfunktionen

Har foretaget stabilitetsopdateringer for at forbedre funktionaliteten af beskeder fra start til slut.

Netværk

o Har løst et problem med trådløse og traditionelle netværk, der ikke kan registreres, når konsollen vækkes fra straks tænd-strøm.

OS version: 10.0.17134.4056 (rs4_release_xbox_dev_1806.180626-1359)

Udgivelsesdato

5/7/2018

Gruppér dine spil og apps

Vi har introduceret en effektiv forbedring af foretrukne: muligheden for at gruppere spil og apps efter type, efter tema eller på en anden måde. Er du i gang med 12 forskellige spil? Spiller du noget med biler? Hold styr på dem ved at oprette grupper. Vælg, hvad du vil kalde dem, hvilken rækkefølge spillene skal vises i i hver gruppe, og føj grupper til Start, så de er hurtige at få adgang til.

Du vil se dine seneste grupper i guiden, når du vælger dine spil og apps, og der er en dedikeret fane til grupper i dine spil og apps. Dine grupper følger din profil, så du kan se dem på alle Xbox One, du bruger. Vi har sat dig i gang med en gruppe, der bør se meget velkendt ud – dine foretrukne!

Gå fuld skærm på Mixer

Mixer-streamere kan nu skifte til fuld skærm med deres webcam, mens de udsender. Lyden er slået fra i fuldskærmstilstand, så det er perfekt, hvis du vil tale med dit publikum, mens du skifter spil, eller under opsætning inden du starter.

Opdateringer til delt controller

Vi har gjort det nemmere at dele din controller på pc. Først har vi aktiveret fuld muse- og tastaturunderstøttelse for pc-gamere, så alle med en mus eller et tastatur kan styre controlleren.

Dernæst har vi inkluderet understøttelse af multi-touch for touchenheder. Dette lader dig bruge flere controllere på samme tid – f.eks. at flytte controller-pinden og trykke på A samtidig.

Og vi har tilføjet et kanalbaseret leaderboard, der viser de brugere, som bidrager mest til streamerens kanal under en delt controllersession.

Find nemt spil og apps

Leder du efter dit næste spil? Uanset om det er noget, ud ønsker eller ejer, skal du trykke på Y på din controller for at aktivere et søgevindue, hver gang du ikke er inde i et spil.

OS version: 10.0.17134.3036 (rs4_release_xbox_dev_1805.180510-1632)

Frigivelsesdato

17-05-2018

Endnu flere indstillinger for videooutput

Spillere med tv og skærme, der understøtter 120 Hz opdateringshastigheder, kan nu slå understøttelse af 120 Hz til for outputopløsninger på 1080p og 1440p på Xbox One S og Xbox One X.

Høje opdateringshastigheder kan ofte give mere glidende spil, kortere ventetider og færre hak og afbrydelser i visse spil.

Bedre trimning af spiloptagelser

Nu kan du starte trimning af dine gameklip og skærmbilleder fra dine seneste optagelser i guiden. Du behøver ikke længere at skifte til Upload Studio for at trimme dine klip.

Opdateret funktionsmåde af knap

Vi har foretaget nogle ændringer i controllerens knapkommandoer. Nu kan du for eksempel trykke på knappen Vis , når du er på startsiden for at omarrangere dine spil- og venneblokke. Og hvis du trykker på denne samme Vis-knap , når du har valgt startsiden under hovedfanen i guiden , føres du til dine seneste optagelser.

Bedre oplevelse for familier

Det er nu meget nemmere for forældre at finde og administrere deres børnesikring på Xbox One. På den nye skærm Familieindstillinger under Indstillinger > Konto viser vi nøjagtigt, hvilke adgangsindstillinger for familie og indhold der er konfigureret, vigtige, der ikke er, og hvilke der skal gøres noget ved.

OS version: 10.0.17133.2020 (rs4_release_xbox_dev_1804.180418-1415)

Frigivelsesdato

24-04-2018

Flere indstillinger for videooutput

Xbox One X og Xbox One S har nu 1440p opløsning til spil, gameklip og skærmbilleder. 1440p, der også kaldes 2560 x 1440 og QHD, er populært blandt pc-spillere. Med over 1,5 millioner flere pixel end 1080p udfylder denne opløsning hullet mellem fuld HD og 4K Ultra HD. (Brugere, der er tilsluttet en skærm med 1080p eller 4K UHD, kan ikke se indstillingen for 1440p).

Vi har også tilføjet en indstilling, der reducerer visuel ventetid eller inputpause, kaldet AMD FreeSync, som leverer en variabel opdateringshastighed (VRR) til fjernsyn og skærme, der understøtter den. VRR reducerer ventetiden og minimerer hakker ved at lade en skærm synkronisere dens opdateringshastighed med det, der kommer fra din Xbox.

Fjernsyn, der kommer senere i år, vil drage fordel af en ny Xbox-funktion kaldet ALLM (auto low-latency mode - automatisk kort ventetidstilstand). Den fortæller din skærm, at du spiller et spil. Du får fordel af lav inputventetid i spil, mens du stadig får glæde af dit nye tv's behandling af ikke-spil på andre tidspunkter, f.eks. når du ser en film.

Et nyt niveau af Mixer-interaktivitet

Mixer-streamere på Xbox One kan nu dele deres controller (med undtagelse af Xbox-knappen) med en Mixer-fremviser på Mixer.com. Fremvisere kan overtage styringen via gamepad på skærmen eller ved at slutte en controller til deres pc. Streamere kan midlertidigt afbryde controllerdeling ved at trykke på guideknappen. Fremviser og streamer kan arbejde sammen i et spil – eller lade være. Det er dit valg!

Nu sættes udsendelser på pause i stedet for at stoppe, når du skifter spil eller afslutter dashboardet. Du kan se en indikator for pause på udsendelsens overlejring, og dine brugere kan se en skærm, der er sat på pause, indtil du vender tilbage til spillet. Nu kan du også starte Mixer-udsendelser overalt på Xbox One, uanset om du er på startsiden, en velkomstskærm for et spil eller i selve spillet.

Del dine optagelser på Twitter

Ud over at dele dine gameklip og skærmbilleder med Xbox Live og OneDrive kan du nu uploade optagelser direkte til Twitter. Det betyder, at dine højdepunkter fra spil afspilles direkte i din Twitter-feed og vises i dine Twitter-medier. Rediger billedteksten, tilføj hashtags (eller rediger medfølgende hashtags – spiltitel og #XboxShare), og du får tweetet dine resultater direkte fra din Xbox.

Turneringer åbnes

Turneringer er nu åbne for alle, selvom du ikke er klubmedlem. Hvis du vil deltage i eller oprette en turnering, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden. Vælg Multiplayer > Turneringer, og vælg derefter en af turneringsindstillingerne.

Placer dine temaer i en tidsplan

Nu kan du skifte mellem lyse og mørke temaer alt efter tidspunkt på dagen, selv solopgang og solnedgang, på dit opholdssted. Vi har også tilføjet en ny indstilling for høj kontrast til det lyse tema, hvilket gør det nemmere at se elementer på skærmen.

Forbedringer til Oplæser

Oplæserens lydstyrkeknapper er nu uafhængige af systemets lydstyrke. Vi har også tilføjet tilstanden Inputlæring, så alle de taster, du trykker på en tilsluttet inputenhed, siger navnet på tasten og den funktion, der udfører den.

Edge er med

Microsoft Edge browseren på Xbox One har fået et mere moderne udseende og bedre navigation af controlleren. Forbedringer af favoritter og oversigt gør det nemt at gå tilbage til dine favoritsteder. Vi har også tilføjet understøttelse for download af og upload af billeder, musik og videoer fra Microsoft Edge på konsollen. Derefter har du adgang til dit downloadede indhold med Stifinder-appen.

Mere intens lyd

Hvis du vil lytte til din egen musik, mens du spiller dine yndlingsspil, har vi gode nyheder til dig! Nu har du mulighed for at afbalancere spillets lyd mod baggrundsmusik i guiden. Skrue ned for spillyden, skru helt op for lydstyrken af musik, og kør på. Systemlyde i Start og i guiden er også blevet fuldstændigt revideret for at understøtte fysisk lyd, så lydsignaler fra dit surround sound-system svarer til de handlinger, du ser på skærmen.

Avanceret filtrering for klubejere

Klubadministratorer kan nu filtrere invitationsanmodninger ud fra forskellige kriterier som f.eks. omdømme, gamerscore og anbefalinger fra eksisterende klubmedlemmer.

Smartere klub-feeds

Brug filteret Hotte nyheder til at se trendy indhold, der er populært blandt de personer og spil, du følger. Filtrering efter Bedste indlæg viser de mest populære indlæg i en bestemt periode. Du kan også deaktivere kommentarer på dine feed-indlæg på tværs af klubber, spil-hubs og community.

OS-version: 10.0.16299.5101 (RS3_RELEASE_XBOX_DEV_1802.180131-1450)

Frigivelsesdato

07-02-2018

Spilhubs i guiden

Nu er spilhuboplysninger tilgængelige direkte i guiden. Se ting som kommende gennemførsler, Kikker efter grupper-opslag og venner, der i øjeblikket spiller dit spil, ude at skulle forlade handlingen.

Mindre distraktion

Brug for noget alenetid? Sæt din onlinestatus til "Vil ikke forstyrres", hvilket undertrykker notifikationer og lader dine venner bide, at det måske er tid til at give dig lidt plads.

Planlæg dit angreb mod gennemførsler

Næste gennemførsler i guiden lader dig gå efter specifikke gennemførsler at låse op. Sortér efter tæt på, almindelig, sjælden, mest almindelig sjælden og højeste gamerscore.

Flere indstillinger for inaktivitet

Tidligere skulle du indstille din Xbox til at slukke efter én eller seks timers inaktivitet. Vi tænkte at give nogle andre tal en chance. Nu kan du også vælge to, tre, fire og fem timers inaktivitet.

OS version: 10.0.16299.4055 (rs3_release_xbox_dev_1711.171203-1700) og 10.0.16299.4059 (rs3_release_xbox_dev_1711.180109-1130)

Frigivelsesdato

22-01-2018

Store

Har løst et problem, der nogle gange forhindrede brugere i at trykke på B for at gå tilbage, når de navigerede i Store.

Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed

Løst et problem, der har medført, at børnekonti med familiebegrænsninger bevarer begrænsningerne efter opgradering til en konto, der er beregnet til voksne.

Gruppechat

Løst et problem, der medførte, at nogle brugere kunne miste rettelser i kvaliteten af chatlyd og -tale.

Audio

AVR'er med HDMI-overførsel bør ikke længere afbryde Dolby Atmos til hjemmebiograf, hvis tv'et og konsollen tændes før AVR'en.

Wi-Fi

• Wi-Fi-firmwareopdateringer til Xbox One S og Xbox One X forbedrer ydeevnen og pålideligheden af af trådløse forbindelser.
  • Har løst et problem, der udelader visse trådløse netværk, når du søger efter tilgængelige trådløse netværk.
  • Løst et problem, der nogle gange medførte uventede netværksafbrydelser ved brug af en trådløs forbindelse.

OS-version: 10.0.16299.4037 (rs3_release_xbox_dev_1711.171110-1615)

Frigivelsesdato

16-11-2017

Gem mig

Indstillinger på din hjemmekonsol – herunder TV og OneGuide – gemmes nu automatisk i clouden, når du logger på. Når du konfigurerer en ny Xbox, spørger vi, om du du vil anvende dem.

Hurtigere installation

Nu kan du bruge Xbox-appen på iOS eller Android til at afslutte installationen på en ny Xbox, mens den downloader første dags opdatering. Kig efter indstillingen, når opdateringen starter.

Klubblokke

Ud over spil og venner kan du nu føje klubblokke til Start. Du kan tilføje dem fra både guiden og selve klubben.

Giv et spil som gave

Vil du lege julemand? Giv en gave fra Microsoft Store, herunder de fleste digitale spil, permanent DLC, Xbox Live Gold og Xbox Game Pass. Kig efter knappen "Køb som gave", og send gaver til venner og familie.

Må jeg ikke nok?

Børn kan nu bede deres forældre om købe spil og apps til dem via onlinesikkerhedsindstillingen "Spørg en forælder". Forældre kan administrere deres børns beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger for onlinesikkerhed under Indstillinger > Konto > Familie (eller gå til account.microsoft.com/family).

Tiden er brugt op

Med funktionen til skærmtidsbegrænsninger kunne børnene anmode om mere skærmtid, hvis de løb tør, men forældrene skulle fuldføre anmodningen på konsollen. Nu kan børn anmode om mere tid i en mail, og du kan godkende (eller afvise) derfra. Gå til account.microsoft.com/family for at konfigurere skærmtid for din familie.

Skjul det

Vi har opfyldt jeres ønske! Nu kan du skjule dine spil med ulåste gennemførelser fra den personlige og offentlige visning af din profil.

OS-version: 16299.3031 (rs3_release_xbox_dev_1710.171012-1520)

Frigivelsesdato

16-10-2017

Start, som du ønsker det

Start har et nyt udseende og nye funktioner, der er hurtigere og mere personlige end nogensinde før.

Se dine seneste aktiviteter med et enkelt blik, og skift hurtigt mellem Start, Mine spil og apps samt sociale funktioner. Opdag nye ting at gøre på Xbox Live, der er skræddersyet til dine spil og interesser. Føj dine favoritspil, venner og meget andet til skærmen Start, hvilket gør det nemmere at holde trit med det, der interesserer dig.

Ny og forbedret guide

Med det nye layout kan du hurtigt gå gennem faner med venstre styrepind eller kantknapper i stedet for at flytte frem og tilbage på de lodrette faner. Brug de nye pop op-vinduer til at gå til dybere niveauer direkte i guiden.

Forbedringer i Game DVR

Optag gameklip og skærmbilleder direkte til en ekstern harddisk, som du derefter kan slutte til en pc, og find dem nemt på fanen Udsend og optag i guiden

Mere konkurrence

Deltage i Xbox Arena-turneringer direkte fra guiden, og øg konkurrencen med nye turneringsindstillinger til World of Tanks, Injustice 2 og Halo Wars 2.

Bliv større

Del og få vist gameklip og skærmbilleder i en ny moderne fuldskærmsvisning.

Udsend selv

Nu kan du bruge et almindeligt USB-webcam til at udsende selv sammen med dit gameplay på Mixer – og du kan gøre det i 1080p-opløsning på alle Xbox One.

Og i Mixer-hubben kan du gennemse dine udsendelser, så du kan se, hvad du kan lide, før du deltager.

Bliv klar til Xbox One X

Vi har introduceret nye muligheder for at spare tid, når du flytter fra én Xbox One til en anden, så du kan genoptage spillet hurtigere efter flytningen.

Eksisterende Xbox One-ejere kan sikkerhedskopiere deres vigtige indstillinger til et eksternt drev, så de er klar til at blive anvendt på den nye Xbox under installationen. Du kan også overføre dine favoritspil til et eksternt drev, så de er klar til at blive spillet med det samme på din nye Xbox.

Hvis du ikke har en ekstern harddisk, kan du bruge dit hjemmenetværk til at overføre spil fra én konsol til en anden.

Og hvis du har 4K-spil, kan du downloade 4K-indhold på forhånd vha. et eksternt drev eller dit hjemmenetværk, så du er klar til at spille med det samme.

Udvidede Xbox One-spil

Udvidede Xbox One X-spil er optimeret, så du kan få fuldt udbytte af verdens stærkeste konsol. De er lette at finde i Store, og du kan sortere og filtrere dem i dine spil og apps.

Xbox Assistent

Den nye app Xbox Assistent indeholder tilpassede tip og hjælp, smarte meddelelser, community-tip og værktøjer til fejlfinding.

Få tip fra community til de spil, du spiller, herunder hjælp med gennemførelser. Vis status for Xbox Live-tjenester og -apps, håndter problemer hurtigst muligt med forudsigelige meddelelser, gennemse emner i Hjælp, og løs hurtigt problemer med intelligente fejlfindingsværktøjer.

OS version: 10.0.15063.4103 (rs2_xbox_rel_1706.170830-1908)

Frigivelsesdato

6-9-2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS version: 10.0.15063.4102 (rs2_xbox_rel_1706.170822-1237)

Frigivelsesdato

29-8-2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.15063.4082 (rs2_release_xbox_1706.170707-1139)

Frigivelsesdato

13-07-2017

Lav dine egne turneringer

Hvis du er ejer eller administrator af en klub, kan du oprette Arena-turneringer på et øjeblik. Du skal bare gå til din klub, vælge fanen Turneringer, vælge Opret turnering, vælge Killer Instinct, og derefter tilpasse din turnering – navn, starttidspunkt, og andre detaljer. Når du er færdig, vises din turnering under fanen Turneringer i din klub.

(Hvis du ikke har en klub, kan du oprette en – det tager kun et par minutter. Du kommer i gang ved at trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden. Vælg derefter Start. Vælg fanen Community, vælg Klubber på Xbox, vælg derefter Opret en klub.

Føj et brugerdefineret billede til din profil

Tilpas din profil med et brugerdefineret billede. Tilslut en USB-enhed med dit valgte billede eller download det fra OneDrive (tilgængelig i Store under Apps). Gå derefter til din profil, og vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du udskifter din avatar med et brugerdefineret billede).

Vælg Upload et brugerdefineret billede, og følg vejledningen for at tilføje dit eget billede.

Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for voksne personers Microsoft-konti.

Log på med din personlige controller

Har du en controller, som du bruger mest? Sammenkæd denne controller med din profil, så du bliver logget på automatisk, når den tændes. Du sammenkæder din personlige controller ved at trykke på knappen Xbox , og gå til Indstillinger > Login, sikkerhed og adgangsnøgle.

Underholdningscenter i hjemmet

Hubben OneGuide kaldes nu Underholdning. Denne ændring afspejler de mange måder, du kan få de nyeste film og TV-programmer på Xbox. Du kan stadig oprette forbindelse til din digitalt kabel-tv-boks for at gennemse Xbox-programguiden, som stadigvæk kaldes OneGuide. Nu skal du imidlertid åbne den via hubben Underholdning.

OS-version: 10.0.15063.2022 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170501-1052)

Frigivelsesdato

05-05-2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.15063.2019 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170407-2038)

Frigivelsesdato

13-04-2017

Flere indstillinger for aktivitetsfeed

Er du usikker på, om du ønsker, at et bestemt opslag skal vises i dit aktivitetsfeed? Skjul det. Markér opslaget, og vælg Indstillinger > Skjul. Eller måske vil du kun se visse typer af opslag. Gå til toppen af dit feed, vælg filterknappen, og vælg dine præferencer.

Hvis der er et opslag, du virkelig ønsker, at andre skal se, kan du fastgøre det øverst i aktivitetsfeedet i din profil eller i en klub. Markér opslaget, og vælg Indstillinger > Fastgør til klub. Dit opslag vises øverst, indtil nogen fjerner eller erstatter det.

Brug af Kikker efter gruppe-opslag igen

Tryk på knappen Xbox , og gå til Grupper > Se historik, hvor du ser Kigger efter gruppe-opslag, du har oprettet eller vist interesse for, og vælg så et opslag, du vil bruge igen.

Filtrer dine spil

I dine spil og apps skal du vælge, om du vil se alle spil, spil, der er lavet til Xbox One, eller blot dine Xbox 360-spil, der fungerer på Xbox One. Dette fungerer både for spil, du har installeret, og for alt, hvad der findes på din liste over spil, der er klar til at blive installeret.

Nye indstillinger for Oplæser og Forstørrelsesglas

Vælg en stemmehøjde og personlighed for oplæseren, når du bruger Xbox One. Når du får vist skærme med Forstørrelsesglas, kan den indzoomede del af din skærm nu følge navigationen af din controller, så du ikke behøver slå Forstørrelsesglas til og fra. Se de nye indstillinger i Indstillinger > Øget tilgængelighed.

Vises offline direkte fra guiden

Få det til at se ud som om, du ikke er logget på Xbox Live: Åbn guiden, gå til toppen, vælg dig selv, og vælg Vises offline. Vælg den igen for at vise dig som online. Hop til din profil, dine medlemskaber og din kontostyring fra samme sted.

OS-version: 10.0.15063.1005 (RS2_RELEASE_XBOX_1703.170323-1228) fre

Frigivelsesdato

29-03-2017

Åbning af guiden
Få adgang til dine yndlingsting overalt med ét tryk på en knap. Xbox-knappen fører dig nu direkte til guiden, så du hurtigere kan få adgang til dine spil og apps. Hvis du vil gå Start, skal du blot trykke på knappen Xbox og derefter vælge Start.

Mixer
Vi præsenterer Mixer-udsendelse, der er en nem og hurtig måde at udsende spillet på, så brugerne kan se dig spille i realtid hvor som helst. Mens du spiller et spil, skal du bare starte guiden og rulle ned til Mixer udsendelse for at vise, hvor god du er.

Copilot
Nu kan du kæde to controllere sammen og bruge dem som én ved hjælp af Copilot.

I Indstillinger skal du gå til Kinect og enheder > Enheder og tilbehør. Vælg derefter Enhedsoplysninger > Tænd co-pilot, og vælg co-pilotens controller. Begge controllere styrer nu spillet sammen.

Sporing af gennemførelser
Den nye sporingsfunktion til gennemførelser gør det mulig at holde øje med dine foretrukne gennemførelser og spille på samme tid. Flyt den rundt på skærmen. Du bestemmer selv. Du også styre, hvor mange gennemførelser der vises, og niveauet af gennemsigtighed – vælg en fremtrædende placering, eller lad det tone ud i baggrunden.

Tryk på Xbox-knappen , og gå til Gennemførelser for at slå sporingen til.

Cortana
Du kan nu angive påmindelser på Xbox One, så du ikke går glip af nogen spilmuligheder. Påmindelserne vises, uanset hvor du bruger Cortana: pc, telefon eller Xbox.
Cortana understøtter også flere gruppekontrolelementer. Sig "Hej Cortana, inviter gruppe til spil" for at tilføje deltagere uden at afbryde spillet.

Game DVR
Vi har gjort det nemmere at lave gameklip: tryk blot på Xbox-knappen . Derfra tager din controllers Y-knap et skærmbillede, X-knappen gemmer de seneste 30 sekunder, og Vis-knappen viser de Game DVR-indstillinger, du kender og holder af. Det gælder lige fra at starte en optagelse til at gemme de seneste 5 minutters spil.

Grænser for skærmtid
Grænser for skærmtid giver dig mulighed for at begrænse antallet af timer og tidspunkter på dagen, dit barn kan spille. Du aktiverer indstillingen ved at logge på account.microsoft.com/family og klikke på Skærmtid for en hvilken som helst børnekonto. Angiv derefter Xbox Skærmtid til Til, og indstil dit barns grænser pr. dag. Når din konsol er blevet opdateret, vil den begynde at håndhæve disse grænser.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?