Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2016

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

På listen nedenfor kan du se det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret i forbindelse med systemopdateringerne i 2016.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer.
  6. Din operativsystemversion vises til højre i tredje række fra toppen.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Systemopdateringer i 2016

Operativsystemversion: 10.0.14393.2152 (rs1_xbox_rel_1610 161208-1218) fre

Frigivelsesdato

12/14/2016

Ydelse og generelle forbedringer

Ydeevne ved download

Vi har gennemført flere optimeringer til download af spil og apps på Xbox One.

• Kunder med hurtige forbindelser (mere end 100 Mbps) skulle nu opleve 80 % hurtigere downloadhastigheder.
  • Kunder med langsommere forbindelser end 100 Mbps skulle nu opleve en mere ens ydeevne, som er op til 40 % hurtigere end før.
  • Vi har foretaget yderligere forbedringer af download i baggrunden, så processen bedre kan håndtere midlertidige afbrydelser af forbindelsen.

Downloadhastigheden vil blive påvirket af netværksforbindelsen mellem hjemmet og internetudbyderen. Downloadhastigheden vil også blive påvirket, når der kører på spil på konsollen, da systemressourcer prioriteres højere for spil end for download i baggrunden. Du kan finde flere oplysninger i Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One

Wireless Controller

• Firmwareopdatering for at forbedre ydeevnen

Baggrundsmusik

• Forbedringer af den generelle ydeevne for større pålidelighed og en ensartet oplevelse mellem forskellige apps til streaming af musik.

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

Operativsystemversion: 10.0.14393.2123 (rs1_xbox_rel_1610 161105-1400) fre

Frigivelsesdato

11/10/2016

Ydelse og generelle forbedringer

Klubber

Vi introducerer klubber, onlinemødesteder, hvor folk kan spille og ha det hyggeligt med hinanden. Bliv medlem af klubber, som interesserer dig, eller opret en ny klub (dit domæne, dine regler).

Kikker efter gruppe

Vil du have flere spillere? Åbn guiden, og kik under Grupper for at komme i gang med Kikker efter gruppe. Brows eller slå din egen “søges-annonce” op for at finde andre gamere, som ønsker at fuldføre de samme mål som dig. Spil nu, eller foreslå en dato og et tidspunkt i fremtiden.

Gennemførelser

Den hyppigste anmodning i Xbox Feedback, og vi bringer nu sjældenhed af gennemførelser til Xbox Live. Nu kan du finde ud af, hvor unik enhver gennemførelse er blandt spillere af et givet spil.

Gamerscore-førertavle

Gamerscore-førertavle er nu en månedlig konkurrence med dine venner, som bliver nulstillet hver måned. Konkurrer lige til slutningen af måneden, og find ud af, hvem der er vinderne fra de sidste måneder.

Beskedfunktionen

Nu kan du sende beskeder til flere personer indenfor den samme samtale.

Skærmtastatur

Skærmtastaturet understøtter nu forudsigelse af tekst, og nu kan du også bruge emojis.

Ydeevne

Vi har lagt mange kræfter i at øge din Xbox' hastighed. Hele oplevelsen er blevet mere gnidningsfri og hurtigere - fra navigation og åbning af apps til downloadhastighed og Cortanas lydhørhed.

Operativsystemversion: 10.0.14393.1065 (rs1_xbox_rel_1608 160927-1900) fre

Frigivelsesdato

10/04/2016

Ydelse og generelle forbedringer

HDR

• Har løst et problem, som kunne medføre, at noget HDR-indhold var for lyst eller sløret, når det blev vist på et TV via en Xbox One S-konsol.

Game DVR

• Har løst et problem med lysstyrken i videoer og på skærmbilleder, der blev optaget, når TV'et var i HDR-tilstand.

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

Operativsystemversion: 10.0.14393.1062 (rs1_xbox_rel_1608 160916-1900) fre

Frigivelsesdato

9/23/2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

Operativsystemversion: 10.0.14393.1058 (rs1_xbox_rel_1608 160909-1900) fre

Frigivelsesdato

9/15/2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

Operativsystemversion: 10.0.14393.1045 (rs1_xbox_rel_1608 160826-1142) fre

Frigivelsesdato

8/31/2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.14393.1040 (rs1_xbox_rel_1608.160816-1851) fre

Frigivelsesdato

8/19/2016

Nye eller opdaterede funktioner

Startmelodi

• Nu kan du ændre, hvornår startmelodien afspilles! Der er tre nye muligheder under Indstillinger > Strømstyring og opstart > Strømstyring og opstart.
    • Slået til (startmelodien afspilles, hver gang konsollen tændes).
    • Kun med tænd/sluk-knappen eller tale (startmelodien afspilles, når konsollen tændes ved hjælp af tænd/sluk-knappen eller tale. Den afspilles ikke, når konsollen tændes med controlleren).
    • Slået fra (startmelodien afspilles aldrig).

Ydelse og generelle forbedringer

Microsoft Store

• Dette build indeholder flere rettelser til fejl i Microsoft Store.
  • Løste et problem, hvor brugerne skulle klikke to gange på købsknappen.
  • Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at den resterende tid for tidsbaserede prøveperioder blev vist forkert.
  • Løste et problem, der nogle gange kunne medføre fejlen "Prøv igen senere", når indhold, der var købt for nylig, var i gang med at blive downloadet.
  • Løste et problem, som kunne medføre fejl under forsøg på at købe eller afspille indhold i Film og TV.

Logon

• Løste et problem, som forhindrede nogle brugere i at logge på.

Xbox Guide

• Forbedringer af hastighed og ydeevne.

Game DVR

• Du burde nu modtage en meddelelse om, at lageret er fyldt, når du forsøger at uploade en optagelse til Xbox Live, hvis lageret er fyldt.

Controller

• Løste et problem, som kunne medføre, at bestemte spil ikke kunne genkende controlleren, når spillet var startet.

Mine spil og apps

• Løste nogle problemer, som kunne medføre, at bestemte apps ikke kunne installeres.
  • Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at der blev vist en sort skærm, når appen Vejr blev åbnet.
  • Løste nogle problemer, som nogle gange kunne medføre, at Groove Musik gik ned.

Oversættelse

• Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at titlerne på universelle apps (Film og TV) ikke blev vist på det sprog, der var valgt på konsollen.

Diverse

• Generelle stabilitetsforbedringer for spil.

OS-version: 10.0.14393.1027 (rs1_xbox_rel_1608.160801-1743) fre

Frigivelsesdato

8/5/2016

Nye eller opdaterede funktioner

• Mindre fejlrettelser og forbedringer

OS-version: 10.0.14393.1018 (rs1_xbox_rel_1608.160725-1822) fre

Frigivelsesdato

7/30/2016

Nye eller opdaterede funktioner

Cortana er tilgængelig i USA og Storbritannien

• Tal til Cortana på din Xbox One med dine hovedtelefoner eller Kinect. Når du skal i gang, skal du bare sige "Hej Cortana" eller starte Cortana-appen. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal sige, kan du prøve med "Hey Cortana, what can I say?" (Hej Cortana, hvad kan jeg sige?)
  • Hvis du bruger Kinect, kan du tænde din konsol ved at sige "Hey Cortana, Xbox on" (Hej Cortana, Xbox tænd).

Baggrundsmusik

• Musikapps kan nu spille musik i baggrunden. Hvis den app, du bruger, understøtter baggrundsmusik, skal du bare begynde at afspille noget musik. Du kan skifte til andre apps og spil, mens musikken afspilles.
  • Når musikken er startet: Du kan afspille, pause, springe et nummer over eller justere lydstyrken, uanset hvor du er. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Multitasking, og vælg derefter musikknapperne.
  • Appen skal understøtte baggrundsmusik. En opdateret Pandora-app i USA er den første app, der understøtter baggrundsmusik – og der kommer snart flere.

Mine spil og apps

• Dine ting er tættere på. Fra Start, flyt til højre og tryk på Mine spil og apps.
  • Du vil finde nye sorteringsmuligheder i Mine spil og apps.
  • "Klar til at installere" har sit eget område, så du kan hurtigt finde de spil og apps, som du har købt, men ikke installeret.
  • Spil- og appopdateringer vises i deres eget område, når de er tilgængelige.
  • I køområdet kan du nu se, hvad der senest er blevet installeret, sammen med de elementer, der er i din kø.

Indstillinger for sprog og placering

• Du kan nu vælge din placering til at være anderledes end dit systemsprog. Hvis du vil ændre dit sprog og placering, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælge Indstillinger > Alle indstillinger og derefter vælge System > Sprog og placering.
  • Det er ikke alle sprog, der er tilgængelige for alle placeringer. Når du vælger et sprog, der ikke normalt er knyttet til din placering, vil det valgte sprog blive benyttet i det meste af systemet, men der kan blive brugt forskellige sprog i områder som Microsoft Store eller i onlineindhold.

Mest populære pc-spil på Xbox Live

• De mest populære pc-spil har nu en spilhub på Xbox Live. Uanset om du er på pc, Xbox eller mobil, så kan du se, hvilke pc-spil dine venner spiller, dele gameklip og skærmbilleder fra pc-spil og sende beskeder til venner på Xbox Live. På Xbox One og Windows 10-pc'er kan du deltage i gruppechat med dine venner, uanset hvad de laver.

Ny Microsoft Store

• Xbox Store og Windows Store er slået sammen, så du får en mere strømlinet shoppingoplevelse. Fra Start flyt til højre til Store for at gennemse alt indhold.
  • Der bliver nu foretaget afregning for forudbestillinger tættere på datoen for lanceringen af spillet i stedet for på købstidspunktet.
  • Kunder i USA, Schweiz, Norge, Italien, Tyskland og Finland kan nu betale for køb via deres mobilregning. Kunder i Kina kan nu bruge China Union Pay.

Find Facebook-venner

• Find Facebook-venner ved at linke din Facebook og Xbox Live konti. I guiden gå til Venner-fanen, vælg dernæst Venner > Forslag. Vælg Find Facebook-venner og følg anvisningerne. Dine Facebook-venner, som har gjort det samme, begynder at blive vist i dine forslag.

Styr automatisk deling

• Du kan nu vælge automatisk at dele dine gennemførelser, skærmbilleder og gameklip på dit aktivitetsfeed. Når du vil ændre dine indstillinger for deling gå til Indstillinger > Præferencer > Activitetsfeed.

OS-version: 10.0.10586.1202 (th2_xbox_rel_1603.160420-1900) fre

Frigivelsesdato

4/27/2016

Nye eller opdaterede funktioner

• Mindre fejlrettelser og forbedringer

OS-version: 10.0.10586.1194 (th2_xbox_rel_1603.160317-1900) fre

Frigivelsesdato

3/23/2016

Nye eller opdaterede funktioner

Køb bagudkompatible Xbox 360-spil på Xbox One

• Find og køb Xbox 360-spil, som kan spilles på Xbox One, på samme måde som Xbox One-titler. Når du har købt bagudkompatibelt Xbox 360-indhold, downloades det automatisk til din Xbox One, og du kan spille det med det samme.

Gruppechat i Twitch-udsendelser

• Udsend gruppechat, når du bruger Twitch-appen. Hvis du streamer fra din konsol og har en aktiv gruppe, kan du invitere andre personer til sende deres chatlyd via din stream ved at aktivere "Send gruppechat" under indstillingerne for Twitch-appen.
  • Hvis et medlem af din gruppe afviser invitationen, kan denne person stadig chatte i gruppen, men personen kan ikke høres i den stream, du sender.
  • Som leder af gruppen kan du slå et gruppemedlems lyd fra, selvom denne person har valgt sende sin chat.
  • Du kan også medtage gruppemedlemmer på Windows 10-pc'er i din Twitch-udsendelse.

Send din gruppechat samtidigt til hovedtelefoner og højttalere

• Vælg, hvor lyden fra gruppechatten skal høres: i dine hovedtelefoner, i højttalerne eller begge steder. Det gør du ved at gå til Indstillinger > Billede og lyd > Lydstyrke.

Tilpas længden af Game DVR-optagelser

• Du kan tilpasse længden af optagelsen til 15 sekunder, 30 sekunder, 45 sekunder, 1 minut, 3 minutter eller 5 minutter. Hvis du vil ændre præferencerne, skal du gå til Indstillinger > Præferencer > Game DVR og streaming.

Se status for gennemførelser i Xbox OneGuide

• Vi har gjort det nemmere at få adgang til dine gennemførelser ved at medtage dem i Xbox OneGuide. I det nye område Gennemførelser kan du finde et hurtigt link til alle dine gennemførelser.
  • Se status for dine gennemførelser i realtid i OneGuide, uden at du skal sidestille en separat Gennemførelser-app.

Videoafspilning direkte i dit Xbox One-aktivitetsfeed

• Vi har forbedret videoafspilningen i dit aktivitetsfeed på Xbox One.
  • Du kan afspille en hel video direkte fra dit feed – du behøver ikke forlade feed'et for at starte den.
  • Du kan "like" videoen, mens du får den vist, ved at trykke på X.
  • Du kan pause, genstarte og vælge fuld skærm, når du afspiller en video direkte fra dit aktivitetsfeed.

Styrepindene på Xbox Elite Wireless Controller bliver mere præcise med firmwareopdatering

• Vi har hørt fra jer fans, at I gerne vil se forbedringer af styrepindene på Xbox Elite Wireless Controller – især har der været et ønske om at få en bedre skærmrespons i forbindelse med styrepindenes diagonale bevægelsesbane. På baggrund af denne feedback har vi udviklet en ny og bedre metode til at beregne styrepindenes position. Det betyder, at styrepindene nu i højere grad giver det output, du forventer. Den nye metode beregner og bruger afstanden fra styrepindens position i forhold til det midterste punkt på styrepindens base i stedet for at benytte en beregning med en todimensional flade, som bruges af standardmetoden. Med den seneste firmwareopdatering kan du forvente en større præcision, når du bruger styrepindene på din Xbox Elite Wireless Controller.

OS-version: 10.0.10586.1100 (th2_xbox_rel_1602.160210-2122) fre

Udgivelsesdato

2/19/2016

Nye eller opdaterede funktioner

Forbedringer af Mine spil og apps

• Skjul spil fra listen "Klar til at installere" i "Mine spil og apps". Denne funktion blev fjernet med NXOE-opdateringen, men på grund af stor efterspørgsel er den nu tilbage. Nu kan brugeren igen skjule indhold, f.eks. betaer, prøveversioner, spil og apps, som brugeren ikke længere vil installere.

Det er blevet nemmere at indløse en digital kode

• Gå til Store, og brug genvejen "Brug en kode" til højre for "Microsoft Store" og "Søg i Microsoft Store"

Se, hvem der er med i en gruppe, fra guiden

• Klik på knappen "Chat", der vises lige under en brugers navn/gamertag, for at se, hvem han/hun spiller med.

Gamerscore-førertavle

• Klik på "Mine gennemførelser" fra log på-fanen i guiden for hurtigt at få adgang til og vælge Gennemførelser fra din profil. Førertavlen vises tydeligt øverst på siden Gennemførelser.
  • Sammenligningsvisningen omfatter den samlede gamerscore og de største gevinster over en løbende 30-dages periode

Forbedringer af Foretrukne

• Mulighed for at arrangere de enkelte foretrukne. Fremhæv en foretrukken, og tryk på "Y"-knappen. Du kan derefter flytte den foretrukne til en ny placering. Tryk på "Y" igen for at frigøre den foretrukne på den nye placering.
  • Foretrukne kan åbnes, når brugeren er offline

Forbedringer af Aktivitetsfeed

• Du får en meddelelse, når der er nye elementer i dit aktivitetsfeed i Xbox One Preview. Hvis du kliker på linket, kommer du til toppen af dit feed, hvor du kan se en oversigt over de nyeste poster, så du altid her det nyeste indhold lige ved hånden.
  • De emner, der trender, og venneforslag vises nu i aktivitetsfeedet

Forbedringer af Trender

• Nu kan du få adgang til elementer i Trender til højre for fanen Community
  • Linker brugerne til en dedikeret Trender-velkomstside

Forbedringer af Forslag til venner

• Du kan få adgang til området Forslag til venner i Community og fra Venneliste i guiden
  •  Omfatter et link til en visning i fuld skærm af alle de foreslåede venner

Twitch-udsendelser, du kan deltage i

• Hvis en af dine venner streamer på Twitch, kan du nemt starte Twitch.tv-udsendelsen fra spilhubben sammen med spiltitlen

Xbox Accessories-app

• Flere nye opdateringer til appen Xbox-tilbehør, som gør det nemmere at justere din Xbox Elite Wireless Controller
    • Det er nu blevet nemmere at få vist og forbedre din profil og dine konfigurationer
    • Strømlinet visning af menu- og redigeringsindstillinger.

Xbox One-chatpad: Programmér hurtigtasterne

• Programmér X1- og X2-funktionsknapperne på din Xbox One-chatpad i området Enheder og tilbehør i Indstillinger. Følgende funktioner kan knyttes til disse knapper:
    • Åbn guide
    • Tag skærmbillede
    • Optag det
    • Send besked
    • Søg
    • Start app
    • Fastgør app
    • Afspil medier, eller sæt dem på pause
    • TV-lydstyrke op
    • TV-lydstyrke ned
    • Slå TV-lyd fra

OS-version: 10.0.10586.1026 (th2_xbox_rel_1510.151217-1035) fre

Frigivelsesdato

1/07/2016

Nye eller opdaterede funktioner

• Mindre forbedringer af ydeevne

Tidligere systemopdateringer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2016", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?