Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2018

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

På listen nedenfor kan du se det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret i forbindelse med systemopdateringerne i 2018.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion findes i den anden række.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Systemopdateringer i 2018

OS-version - 10.0.17763.3066 (rs5_release_xbox_dev_1811.181206-1740)

Frigivelsesdato

12-13-2018

Mus

Forbedret musens reaktionsevne for at reducere forsinkelse.

System

Forbedret systemydeevne.

OS-version: 10.0.17763.3065 (rs5_release_xbox_dev_1811.181121-1200)

Frigivelsesdato

29-11-2018

Mine spil og apps

• Har løst under Indstillinger, der forhindrede, at spilopdateringer blev installeret automatisk.
  • Har forbedret visningskvalitet af licenseret indhold under Mine spil og apps.
  • Har løst et problem, der har medførte, at Game Pass- og EA Access-spil tilsyneladende manglede.

Opsætning

• Har løst et problem, der forhindrer, at nogle apps starter, efter at nye Xbox One-konsoller blev opdateret i forbindelse med udgivelsen i november 2018.

OS-version: 10.0.17763.3062 (rs5_release_xbox_dev_1811.181109-1527)

Udgivelsesdato

11-14-2018

Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One

Udviklere har nu mulighed for at medtage muse- og tastaturinput i deres Xbox One-spil.

Fortnite og Warframe viser vejen med novemberopdateringen i form af Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder og X-Morph Defense får understøttelse senere i november.

Forbedringer i Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa

Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa startede sidste måned i USA, og med novemberudgivelsen har vi det første sæt opdateringer.

• Sig "Hey Cortana, pair my Xbox" til enhver Cortana-enhed, og så vil Cortana automatisk registrere og danne par med din Xbox – ingen logføring er nødvendig.
  • Xbox-færdigheden for Alexa har fået understøttelse af spillere i Storbritannien med tilføjelsen af talegenkendelse af britisk engelsk. For at komme i gang med Alexa skal du blot sige "Alexa, open Xbox".
  • Den nye navigationstilstand gør det muligt at din stemme som din controller. Tryk på knapperne (A, B, X, Y), og naviger rundt i din konsol (op, ned, venstre, højre) – sig "Start navigation mode" eller "Press [knappens navn]" for at prøve den!

Amazon Music-appen kommer til Xbox One

Amazon Music lancerer en helt ny app til Xbox One i USA. Amazon Music-appen til Xbox giver abonnenter på Amazon Music Unlimited mulighed for at streame mere end 50 millioner sange og tusindvis af afspilningslister og stationer via deres Xbox One-serie af enheder. Prime-medlemmer kan også bruge appen til at streame mere end to millioner sange og hundredvis af afspilningslister og stationer uden yderligere omkostninger på deres medlemskab af Prime Music.

Søgeudvidelse

Søg på startside omfatter nu resultater fra Xbox Assist og spil, du har "Ready to Install" eller i øjeblikket ejer som del af dine medlemskaber, herunder Xbox Game Pass, EA Access mv.

OS-version: 10.0.17763.2023 (rs5_release_xbox_dev_1810.181009-1510)

Frigivelsesdato

11/10/2018

Ny Xbox Avatarer er ankommet

Den nye Xbox Avatarer-app er ændret og indeholder en hidtil uset mængde af indbyggede tilpasningsindstillinger, som vil fortsætte med at vokse. Xbox Avatar Editor indeholder mange forskellige kropstyper, så du kan skræddersy din avatar, så den bliver præcis, som du ønsker den.

Tag et billede af din avatar i Fotoautomat for at anvende det som gamerbillede. Her kan du desuden vælge forskellige stillinger, som kan sættes på pause og forbedres, med endnu mere kontrol end tidligere. Styrefunktioner til at rotere og zoome hjælper dig med at opnå præcis det udseende, du ønsker, og med et stort udvalg af baggrundsfarver kan du nemt skabe de rigtige rammer. Vælg det humør, som din avatar skal have.

Du kan også sammenligne og vælge mellem avatargenerationer i den nye Xbox Avatar Editor. Hvis du føler dig knyttet til din nuværende avatar, er alt indhold fra din oprindelige avatars skab stadig tilgængeligt i appen Originale Xbox-avatarer på Xbox One og Windows 10.

Alexa og Cortana viser deres Xbox-færdigheder frem

Nu kan du bruge Alexa- og Cortana-aktiverede enheder til at interagere med Xbox uden Kinect og hovedtelefoner. Med Xbox-færdigheden kan du bruge din stemme til at tænde eller slukke din Xbox, regulere lydstyrken, starte spil og apps, starte og stoppe udsendelser på Mixer, tage skærmbilleder med mere.

Lad os sige, at du har Xbox-færdigheden aktiveret på din Echo. Bare sig "Alexa, launch Forza horisonten 4", og din Xbox tændes, logger dig på og starter Forza Horizon 4.

Du starter stemmekonfiguration for Alexa ved at sige "Alexa, open Xbox". For Cortana skal du sige "Hey Cortana, open Xbox".

Dolby Vision-videostreaming kommer til Xbox One

Med Dolby Vision kan udvalgte TV'er bringe HDR et niveau op med scenepræcision og nøjagtighed i forhold til standard-HDR. Hvis du har et TV, der understøtter den nyeste version af Dolby Vision, og et premiumabonnement på Netflix, er det bare at gå i gang og opleve Dolby Vision.

Oplæser understøtter nye sprog

Vi har tilføjet understøttelse af fem yderligere sprog for Oplæser på Xbox One: spansk, portugisisk, polsk, svensk og hollandsk. Vi har også tilføjet australsk engelsk for Oplæser udover amerikansk og britisk engelsk.

Søgning omfatter spil, du ejer

Søgning er udvidet til at omfatte spil, der er "Klar til at installere", eller som aktuelt er ejet som del af dine medlemskaber, herunder Xbox Game Pass, EA Access med mere. Det er nemmere end nogensinde at finde det spil, du søger efter, og starte med at spille.

Klar til at installere-opdatering

Vi har gjort afsnittet Klar til at installere i Mine spil og apps til en del af fanerne for dine spil, apps og medlemskaber. Denne justering skulle gøre det nemmere hurtigt at søge og identificere, hvad der er tilgængeligt til at spille lige nu i forhold til, hvad der først skal installeres.

OS version: 10.0.17134.4071 (rs4_release_xbox_dev_1806.180802-1822)

Udgivelsesdato

08-13-2018

Startside

Har lavet stabilitetsforbedringer af guiden på startside for at forhindre, at grupper går ned, og at anden guidefunktionalitet bliver ustabil.

Mine spil og apps

Har løst et problem, hvor bestemte spil og apps ikke ville starte og ikke gav nogen fejlkode. Fejlen krævede, at spillet skulle fjernes og geninstalleres.

Løst et problem, hvor Store-appen ville give fejl under start eller søgning med fejlen (0x80070bfa).

Beskedfunktionen

Har foretaget stabilitetsopdateringer for at forbedre funktionaliteten af beskeder fra start til slut.

Netværk

o Har løst et problem med trådløse og traditionelle netværk, der ikke kan registreres, når konsollen vækkes fra straks tænd-strøm.

OS version: 10.0.17134.4056 (rs4_release_xbox_dev_1806.180626-1359)

Udgivelsesdato

5/7/2018

Gruppér dine spil og apps

Vi har introduceret en effektiv forbedring af foretrukne: muligheden for at gruppere spil og apps efter type, efter tema eller på en anden måde. Er du i gang med 12 forskellige spil? Spiller du noget med biler? Hold styr på dem ved at oprette grupper. Vælg, hvad du vil kalde dem, hvilken rækkefølge spillene skal vises i i hver gruppe, og føj grupper til Start, så de er hurtige at få adgang til.

Du vil se dine seneste grupper i guiden, når du vælger dine spil og apps, og der er en dedikeret fane til grupper i dine spil og apps. Dine grupper følger din profil, så du kan se dem på alle Xbox One, du bruger. Vi har sat dig i gang med en gruppe, der bør se meget velkendt ud – dine foretrukne!

Gå fuld skærm på Mixer

Mixer-streamere kan nu skifte til fuld skærm med deres webcam, mens de udsender. Lyden er slået fra i fuldskærmstilstand, så det er perfekt, hvis du vil tale med dit publikum, mens du skifter spil, eller under opsætning inden du starter.

Opdateringer til delt controller

Vi har gjort det nemmere at dele din controller på pc. Først har vi aktiveret fuld muse- og tastaturunderstøttelse for pc-gamere, så alle med en mus eller et tastatur kan styre controlleren.

Dernæst har vi inkluderet understøttelse af multi-touch for touchenheder. Dette lader dig bruge flere controllere på samme tid – f.eks. at flytte controller-pinden og trykke på A samtidig.

Og vi har tilføjet et kanalbaseret leaderboard, der viser de brugere, som bidrager mest til streamerens kanal under en delt controllersession.

Find nemt spil og apps

Leder du efter dit næste spil? Uanset om det er noget, ud ønsker eller ejer, skal du trykke på Y på din controller for at aktivere et søgevindue, hver gang du ikke er inde i et spil.

OS version: 10.0.17134.3036 (rs4_release_xbox_dev_1805.180510-1632)

Frigivelsesdato

17-05-2018

Endnu flere indstillinger for videooutput

Spillere med tv og skærme, der understøtter 120 Hz opdateringshastigheder, kan nu slå understøttelse af 120 Hz til for outputopløsninger på 1080p og 1440p på Xbox One S og Xbox One X.

Høje opdateringshastigheder kan ofte give mere glidende spil, kortere ventetider og færre hak og afbrydelser i visse spil.

Bedre trimning af spiloptagelser

Nu kan du starte trimning af dine gameklip og skærmbilleder fra dine seneste optagelser i guiden. Du behøver ikke længere at skifte til Upload Studio for at trimme dine klip.

Opdateret funktionsmåde af knap

Vi har foretaget nogle ændringer i controllerens knapkommandoer. Nu kan du for eksempel trykke på knappen Vis , når du er på startsiden for at omarrangere dine spil- og venneblokke. Og hvis du trykker på denne samme Vis-knap , når du har valgt startsiden under hovedfanen i guiden , føres du til dine seneste optagelser.

Bedre oplevelse for familier

Det er nu meget nemmere for forældre at finde og administrere deres børnesikring på Xbox One. På den nye skærm Familieindstillinger under Indstillinger > Konto viser vi nøjagtigt, hvilke adgangsindstillinger for familie og indhold der er konfigureret, vigtige, der ikke er, og hvilke der skal gøres noget ved.

OS version: 10.0.17133.2020 (rs4_release_xbox_dev_1804.180418-1415)

Frigivelsesdato

24-04-2018

Flere indstillinger for videooutput

Xbox One X og Xbox One S har nu 1440p opløsning til spil, gameklip og skærmbilleder. 1440p, der også kaldes 2560 x 1440 og QHD, er populært blandt pc-spillere. Med over 1,5 millioner flere pixel end 1080p udfylder denne opløsning hullet mellem fuld HD og 4K Ultra HD. (Brugere, der er tilsluttet en skærm med 1080p eller 4K UHD, kan ikke se indstillingen for 1440p).

Vi har også tilføjet en indstilling, der reducerer visuel ventetid eller inputpause, kaldet AMD FreeSync, som leverer en variabel opdateringshastighed (VRR) til fjernsyn og skærme, der understøtter den. VRR reducerer ventetiden og minimerer hakker ved at lade en skærm synkronisere dens opdateringshastighed med det, der kommer fra din Xbox.

Fjernsyn, der kommer senere i år, vil drage fordel af en ny Xbox-funktion kaldet ALLM (auto low-latency mode - automatisk kort ventetidstilstand). Den fortæller din skærm, at du spiller et spil. Du får fordel af lav inputventetid i spil, mens du stadig får glæde af dit nye tv's behandling af ikke-spil på andre tidspunkter, f.eks. når du ser en film.

Et nyt niveau af Mixer-interaktivitet

Mixer-streamere på Xbox One kan nu dele deres controller (med undtagelse af Xbox-knappen) med en Mixer-fremviser på Mixer.com. Fremvisere kan overtage styringen via gamepad på skærmen eller ved at slutte en controller til deres pc. Streamere kan midlertidigt afbryde controllerdeling ved at trykke på guideknappen. Fremviser og streamer kan arbejde sammen i et spil – eller lade være. Det er dit valg!

Nu sættes udsendelser på pause i stedet for at stoppe, når du skifter spil eller afslutter dashboardet. Du kan se en indikator for pause på udsendelsens overlejring, og dine brugere kan se en skærm, der er sat på pause, indtil du vender tilbage til spillet. Nu kan du også starte Mixer-udsendelser overalt på Xbox One, uanset om du er på startsiden, en velkomstskærm for et spil eller i selve spillet.

Del dine optagelser på Twitter

Ud over at dele dine gameklip og skærmbilleder med Xbox Live og OneDrive kan du nu uploade optagelser direkte til Twitter. Det betyder, at dine højdepunkter fra spil afspilles direkte i din Twitter-feed og vises i dine Twitter-medier. Rediger billedteksten, tilføj hashtags (eller rediger medfølgende hashtags – spiltitel og #XboxShare), og du får tweetet dine resultater direkte fra din Xbox.

Turneringer åbnes

Turneringer er nu åbne for alle, selvom du ikke er klubmedlem. Hvis du vil deltage i eller oprette en turnering, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden. Vælg Multiplayer > Turneringer, og vælg derefter en af turneringsindstillingerne.

Placer dine temaer i en tidsplan

Nu kan du skifte mellem lyse og mørke temaer alt efter tidspunkt på dagen, selv solopgang og solnedgang, på dit opholdssted. Vi har også tilføjet en ny indstilling for høj kontrast til det lyse tema, hvilket gør det nemmere at se elementer på skærmen.

Forbedringer til Oplæser

Oplæserens lydstyrkeknapper er nu uafhængige af systemets lydstyrke. Vi har også tilføjet tilstanden Inputlæring, så alle de taster, du trykker på en tilsluttet inputenhed, siger navnet på tasten og den funktion, der udfører den.

Edge er med

Microsoft Edge browseren på Xbox One har fået et mere moderne udseende og bedre navigation af controlleren. Forbedringer af favoritter og oversigt gør det nemt at gå tilbage til dine favoritsteder. Vi har også tilføjet understøttelse for download af og upload af billeder, musik og videoer fra Microsoft Edge på konsollen. Derefter har du adgang til dit downloadede indhold med Stifinder-appen.

Mere intens lyd

Hvis du vil lytte til din egen musik, mens du spiller dine yndlingsspil, har vi gode nyheder til dig! Nu har du mulighed for at afbalancere spillets lyd mod baggrundsmusik i guiden. Skrue ned for spillyden, skru helt op for lydstyrken af musik, og kør på. Systemlyde i Start og i guiden er også blevet fuldstændigt revideret for at understøtte fysisk lyd, så lydsignaler fra dit surround sound-system svarer til de handlinger, du ser på skærmen.

Avanceret filtrering for klubejere

Klubadministratorer kan nu filtrere invitationsanmodninger ud fra forskellige kriterier som f.eks. omdømme, gamerscore og anbefalinger fra eksisterende klubmedlemmer.

Smartere klub-feeds

Brug filteret Hotte nyheder til at se trendy indhold, der er populært blandt de personer og spil, du følger. Filtrering efter Bedste indlæg viser de mest populære indlæg i en bestemt periode. Du kan også deaktivere kommentarer på dine feed-indlæg på tværs af klubber, spil-hubs og community.

OS-version: 10.0.16299.5101 (RS3_RELEASE_XBOX_DEV_1802.180131-1450)

Frigivelsesdato

07-02-2018

Spilhubs i guiden

Nu er spilhuboplysninger tilgængelige direkte i guiden. Se ting som kommende gennemførsler, Kikker efter grupper-opslag og venner, der i øjeblikket spiller dit spil, ude at skulle forlade handlingen.

Mindre distraktion

Brug for noget alenetid? Sæt din onlinestatus til "Vil ikke forstyrres", hvilket undertrykker notifikationer og lader dine venner bide, at det måske er tid til at give dig lidt plads.

Planlæg dit angreb mod gennemførsler

Næste gennemførsler i guiden lader dig gå efter specifikke gennemførsler at låse op. Sortér efter tæt på, almindelig, sjælden, mest almindelig sjælden og højeste gamerscore.

Flere indstillinger for inaktivitet

Tidligere skulle du indstille din Xbox til at slukke efter én eller seks timers inaktivitet. Vi tænkte at give nogle andre tal en chance. Nu kan du også vælge to, tre, fire og fem timers inaktivitet.

Andre systemopdateringer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2018", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?