Om systemopdateringer på Xbox One

En del af den komplette Xbox One-introduktion.

Oversigt

Xbox One-konsollen indeholder software, der kan opdateres. Denne software inkluderer operativsystemet samt mange system-, spil- og medieapps til Xbox One. Under en systemopdatering opdateres softwaren på din konsol gennem en download og installér-proces. Når systemsoftwaren opdateres, sker der også nogle gange opdateringer af systemets firmware, med det gælder dog ikke for de fleste opdateringer.

Systemopdateringer hjælper med at forbedre din oplevelse med tilføjelse af nye funktioner samt forbedring af eksisterende funktioner. Opdateringerne downloades fra Xbox Live-tjenesten direkte til din Xbox One og installeres derefter.

Der findes to typer systemopdateringer, som du får vist: tilgængelige systemopdateringer og obligatoriske systemopdateringer.

På denne side

Tilgængelige systemopdateringer

Hvis din konsol er indstillet til at modtage automatiske opdateringer, kontrollerer den hver nat, om der er tilgængelige opdateringer. Som standard downloades og installeres disse opdateringer, når konsollen ikke bruges. Det reducerer den påvirkning, som opdateringer har på din Xbox One-oplevelse, og de vil ikke forhindre dig i at oprette forbindelse til Xbox Live, før de bliver påkrævet. Sådan indstiller du din konsol til at modtage opdateringer automatisk:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Opdateringer og downloads.
  3. Under Opdateringer skal du vælge Hold min konsol opdateret.

Nu downloades og installeres tilgængelige opdateringer, når din konsol ikke er i brug.

Påkrævede systemopdateringer

Du får kun vist denne type opdatering, hvis du har haft afbrudt din konsols forbindelse til Xbox Live i nogen tid. De fleste opdateringer starter som tilgængelige systemopdateringer, men hvis du ikke udfører opdateringen, når de er i tilgængelig tilstand, bliver du tvunget til det, når de skifter til påkrævet.

Under den påkrævede tilstand modtager du en besked om, at der er en systemopdatering tilgængelig. Du har kun et par muligheder på dette skærmbillede:

• Start opdatering
  • Sluk Xbox
  • Afbryd trådløs forbindelse (Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du bruger en trådløs forbindelse).

Dette skærmbillede vises, fordi påkrævede opdateringer kræver, at du downloader og installerer den nyeste opdatering for at kunne oprette forbindelse til Xbox Live.

Vælg Sluk Xbox, hvis du bruger en kabelforbindelse til internettet og ikke vil udføre systemopdateringen. Når konsollen er slukket, skal du fjerne netværkskablet og tænde for din konsol igen for at genoptage din offlineoplevelse.

Hvis du bruger en trådløs internetforbindelse, vises indstillingen Afbryd trådløs forbindelse, som du kan vælge for at annullere opdateringen. Denne indstilling kræver ikke, at du genstarter konsollen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster opdateringen?

Ingenting. Opdateringen er gratis fra Microsoft, men du skal måske betale gebyrer fra din internetudbyder afhængigt af din tjenesteaftale.

Hvordan kan jeg se, om softwaren til konsollen er opdateret?

Hvis der er oprettet forbindelse fra konsollen til Xbox Live, har du den nyeste software. Hvis du vil have vist det aktuelle versionsnummer for operativsystemet, eller hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med denne systemopdatering, skal du se Versioner af og systemopdateringer til Xbox One-operativsystemet.

Behøver jeg at installere opdateringen?

Nej. Men hvis du vil spille eller kommunikere på Xbox Live, skal du have den seneste konsolsoftware installeret. Opdateringen kan være påkrævet, hvis du vil spille nye spil eller Kinect-spil.

Kan jeg gennemtvinge en opdatering af konsollen, inden opdateringen bliver ændret til påkrævet?

Ja. Når en opdatering er angivet som tilgængelig, kan du gennemtvinge, at konsollen installerer opdateringen med det samme. Der er to måder, hvorpå du kan udføre denne handling. Det afhænger af, om din konsol er online eller offline.

• Onlinekonsoller: Hvis du vil gennemtvinge en opdatering på en konsol, mens opdateringen er angivet som tilgængelig, skal du følge disse trin:
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > System > Opdateringer og downloads.
    3. Vælg Opdatering af konsol tilgængelig.
  • Offline konsoller: Du kan opdatere en konsol uden at oprette forbindelse til internettet, ved hjælp af Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering. Dette kan være praktisk, hvis din internetforbindelse har begrænset båndbredde, og du vil downloade opdateringen et andet sted for derefter at installere den hjemme.

Bemærk! Hvis det er første gang, du opdaterer dit system, skal du stadigvæk oprette forbindelse til Xbox Live-tjenesten mindst én gang. Mens du er online, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto for hver profil på konsollen for at kunne logge på. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din konto, skal du se Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Kan jeg gå tilbage til den gamle version af softwaren, hvis jeg skifter mening?

Nej. Når du har opdateret konsollen, kan du ikke fjerne opdateringen igen.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til Xbox Live. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox One for første gang.

Hvis der vises fejlmeddelelser under systemopdateringen, eller efter at systemet er genstartet, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Om systemopdateringer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?